≫ 

Pogledajte kako je Kecmanović reagovao na pitanje da li može da pobedi Đokovića u Beogradu

Drugi reket Srbije ističe da jedan loš Novakov meč u Monte Karlu ne znači da je kraj sveta i da i dalje malo ko može da mu priđe

  • 0

Srpski teniser Miomir Kecmanović, koji je od ove nedelje na rekordnom 38. mestu, a ujedno po prvi put je došao do epiteta drugog reketa Srbije, nalazi se u Beogradu, gde se priprema za Serbia Open, koji je na programu od 18. do 24. aprila.

Organizatori Serbia opena odlučili su da ovogodišnji turnir ima i eklološki karakter, pa će tako za svaku kupljenu kartu biti posađeno jedno drvo i trebalo bi da na više od 100 hektara širom Srbije budu posađeno više od 35.000 sadnica.

Prvu sadnicu posadio je direktor turnira Đorđe Đoković u parku Ušće u Beogradu, gde su sa njim bili i Miomir Kecmanović, kao i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Kecmanovića smo pitali i o očekivanjima i pripremi pred Serbia open i igranju pred domaćom publikom.

- Dobro ide sve, baš sam dosta trenirao ovih dana i nadam se da ću dočekati turnir u dobroj formi - rekao je Kecmanović za Telegraf i dodao da je veliki pritisak kada se igra pred domaćom publikom, ali da jedva čeka da zaigra u Beogradu.

- Nestvaran je pritisak, ali volim da igram ovde, tu su mi porodica i prijatelji, jedva čekam da zaigram i nadam se da ću moći što duže da ostanem ovde - ističe drugi reket Srbije.

Na kraju, pošto Kecmanović igra u izuzetnoj formi, a očigledno je i da se Novak Đoković zbog dužeg izostanka sa tura zbog nemogućnosti da igra, nije u najboljoj formi, što se videlo na startu turnira u Monte Karlu, gde je izgubio od Alehandra Davidoviča Fokine, upitali smo ga da li veruje da bi možda na Serbia openu mogao i da savlada najboljeg igrača sveta.

- Iskreno, Novak je odgrao jedan loš meč samo, ne znači da je kraj sveta, i dalje je broj jedan i dalje malo ko može da mu priđe. Sigurno je da će popraviti formu vrlo brzo. Ja se nadam da mogu barem bolje nego što je bilo prethodni put - zaključio je Miomir Kecmanović za Telegraf.

Video: Sedam dana do početka Serbia Opena, Đoković prošetao sa novinarima po kompleksu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA