≫ 

Novi otkaz na Serbia Openu: Posle Monfisa, Ćorić neće moći da nastupi u Beogradu, Slovenac ga menja

Bedene je trenutno na 160. poziciji sveta, u karijeri je uspevao da dođe i do 43. mesta ATP liste i to se dogodilo 2018. godine

  • 2
US Open, Cicipas Coric Foto: Tanjug/AP

Hrvatski teniser Borna Ćorić neće moći da nastupi na Serbia Openu, pa je tako postao drugi igrač koji je otkazao dolazak u Beograd nakon Gaela Monfisa.

Nakon što je postalo poznato da Ćorić neće moći da nastupi na turniru u Srbiji, njegovo mesto je zauzeo Aljaž Bedene, sada već iskusni Slovenac.

Bedene je trenutno na 160. poziciji sveta, u karijeri je uspevao da dođe i do 43. mesta ATP liste i to se dogodilo 2018. godine.

Do sada, nema ATP titula, a kratko je igrao i pod zastavom Velike Britanije pre nego što je odlučio da ponovo nastupa za Sloveniju.

Dva puta je već igrao na Serbia Openu, 2012. i 2021. godine - prvi put je prošao kroz kvalifikacije i stigao do druge runde, dok je prošle godine stigao do drugog kola gde je poražen od kasnije finaliste Aslana Karaceva.

Video: Đorđe Đoković: Novaku moramo da aplaudiramo zbog toga što se i dalje trudi posle svega

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    14. april 2022 | 00:10

    Kakav turnir.......gde je Djokovic mladji..... direktor. Garantujem, da ni jedan ozbiljan teniser u svetu, ne prati kad je ovaj turnir.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA