≫ 

Kecmanović slavio na startu Serbia Opena i otkrio: "I dalje ne volim šljaku, ali sam naučio da igram na njoj"

On će u drugom kolu igrati protiv pobednika duela Dominika Tima i Džona Milmana

  • 0
Miomir Kecmanović Printskrin: Australian Open TV

Srpski broj 2 Miomir Kecmanović lako je, u dva seta, savladao veterana iz Francuske Rišara Gaskea i podelio utiske nakon prvog kola Serbia Opena.

- Osećam se dosta bolje nego pre, i dalje ne volim šljaku ali sam naučio da igram na njoj. Dosta ovo što sam igrao u Argentini i Brazilu, umesto betona prethodnih godina mi je značilo. Radio sam na kretanju na pripremama i napokon je krenula - kazao je Kecmanović.

Veliki broj gledalaca prisustvovalo je na prvom Mišinom susretu na Dorćolu ove godine.

- Atmosfera je fenomenalna, iznenadio sam se kada sam video koliko je došlo ljudi s obzirom da je radni dan. Bilo je fantastično. Tim i dalje nije na nivou kao kada je bio treći, ali svakako neće biti lako. Ako budem igrao ovako, sigurno je da ću biti spreman – naveo je srpski teniser i naveo da će igrati Minhen, Madrid i Rim nakon Beograda.

Na njegovu igru je dosta uticao i trener David Nalbandijan.

- Najviše sam napredovao u tome kako razmišljam na terenu, kako igram poene. Uneo mi je neko novo razmišljanje koje nisam imao pre njega. Podstakao je ceo tim da radim bolje, da se više zalažu. Dosta je uticao i na mog kondicionog trenera Uroša, da budem dosta spremniji i dosta smo radili na tome. Nekako se sve poklopilo i dalo rezultate - zaključio je Kecmanović.

On će u drugom kolu igrati protiv pobednika duela Dominika Tima i Džona Milmana.

Video: Đoković odgovorio na pitanje Telegrafa o Dominiku Timu: Našalio se na račun Austrijanca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA