Đokovićev šou posle maratona s Đereom, poslao poruku Kecmanoviću koji ga čeka: "Znam da gleda ovo"

Najbolji teniser sveta stigao je i da se našali posle iscrpljujućeg duela

  • 3
Novak Đoković Foto: MN Press

Novak Đoković je prošao kroz pravi pakao u drugom kolu ATP turnira u Beogradu, gde ga je do krajnih granica testirao Laslo Đere, koji je u većem delu meča diktirao igru i bio bolji na terenu, što je i sam Novak priznao.

Ipak, ključna greška dogodila se u tajbrejku odlučujućeg trećeg seta, gde je Đere pri vođstvu od 4:3 uz mini brejk promašio zicer i poklonio mu priliku da se vrati u meč, što najbolji teniser sveta nije propustio i na kraju slavio sa 2:1 (2:6, 7:6, 7:6).

- Jedno ogromno hvala publici koja je ostala po ovakvoj hladnoći ovako kasno. Teško je opisati tu čast i privilegiju kada se igra pred svojom publikom. Žao mi je što je morao jedan da prođe, jer je bio meč za istoriju. Laslo je bio bolji tokom većeg dela meča, diktirao je meč, ja sam na kraju uspeo na mišiće. Žao mi je Lasla što se ovako završilo na kraju. Hvala još jednom ovoj publici, bili ste neverovatni - poručio je Đoković.

Na pitanje kako se fizički oseća Novak je stigao da se našali.

- Nikad svežiji. Ne znam šta da kažem, ništa drugo ne mogu da kažem na ovo. Spreman sam, spreman sam za duel. Znam da protivnik ovo gleda, nikad se snažnije nisam osećao - uz osmeh je pričao Đoković, a zatim se osvrnuo i na narednog rivala, sa kojim igra već sutra oko 14.30.

- Mića je u formi života, poslednja četiri meseca beleži najbolje rezultate. Mlad je, ima potencijal da dogura do samog vrha, ja mu to želim, ali neka sačeka još malo, bar sutra - našalio se Novak.

Video: Novak je izašao na teren, a onda je nastala ludnica: Dorćol ovacijama dočekao Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA