Bila je debela, a sada je seksi bikini lepotica (VIDEO)

Ova seksi lepotica očaraće svakog ko je pogleda, a do pre samo nekoliko godina ne biste je ni primetili na ulici. Ovo je još jedan dokaz da prava motivacija može da učini čuda

  • 39

Sindi Garsija Lister, Kostarikanka koja živi u Engleskoj, transformisala je svoje telo i od neugledne bucmaste devojke postala seksi bikini lepotica koja osvaja nagrade na fitnes takmičenjima.

Sindi se godinama mučila s viškom kilograma, isprobavala razne dijete i na kraju našla ključ za transformaciju koja je od nje napravila seksi lepoticu i fitnes šampiona.

- Prosto je neverovatno koliko mi se život promenio. Isprobala sam svaku dijetu koja je ikad izmišljena i ništa nije pomoglo. Tada sam shvatila da jednostavno treba da izbalansiram svoju ishranu i počnem da vežbam – kaže ona.

Krenula je s bodibildingom i za kratko vreme je sa 80 kilograma spustila svoju težinu na manje od 50.

- Bila sam mršava u detinjstvu, a kilograme sam počela da dobivam tokom studija u rodnoj Kostariki. Zbog stresa i nervoze sam stalno jela čokoladice i druge nezdrave grickalice i nisam mogla da se vratim na staro. Tada sam naišla na jednu svoju staru fotografiju, na kojoj sam bila mršava i donela čvrstu odluku da smršam – objašnjava Sindi.

Vremenom je upoznala ekipu iz teretane i saznala sve o bodibildingu i kako da ojača mišiće, a zatim je počela i da se takmiči.

- Prvi put sam nastupila u bikini kategoriji. Imala sam veliku tremu, ali kasnije, kad sam osvojila četvrto mesto, bila sam jako srećna što sam izašla na binu – kaže ponosna Kostarikanka.


Tri meseca kasnije osvojila je tri nagrade i sada se priprema za nastup na velikom takmičenju u organizaciji britanskog fitnes saveza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • :-D Spatula

    26. decembar 2014 | 15:18

    Kod mene je kontra, bila sam mršava i zgodna a sada sam debela devojka. Šta ću kada volim da jedem svašta i ne biram puno.

  • Goran

    26. decembar 2014 | 15:24

    Lepša je bila kad je bila buca.

  • Zemunka 152 cm

    26. decembar 2014 | 15:06

    Jel postoji nešto za rast, tj za visinu jel sam baš mala s rastom. Kilazu mogu da skinem ali kako da porastem :-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA