SLATKE MUKE: Kako vibrator spakovati za put?

Ukoliko od svojih seksi igračkica ne možete da se odvojite ni na putovanju, evo nekoliko korisnih saveta kako da i one s vama stignu bezbedno na odredište

  • 10

Mnoge dame koje su solo, a i one koje nisu, uživaju u tome da se s vremena na vreme relaksiraju i prepuste čarima masturbacije. Takođe, nisu retke ni one koje svoj seksualni život vole da začine raznoraznim intimnim igračkicama. Međutim, u pitanja su slatka, privatna zadovoljstva o kojima retko ko voli da govori, a još manje da bude razotkriven.

Ukoliko na romantični vikend ili poslom putujete kolima, autobusom ili vozom, na neku destinaciju u svojoj zemlji, biće sasvim dovoljno da svoje seks-igračkice stavite u kesu i umotate u neki deblji odevni predmet i na taj način sprečite da budu oštećene. Gde god da idete, iz vibratora i ostalih sličnih alatkica obavezno izvadite baterije, da vam se ne bi desilo da se slučajno uključe i počnu da zuje u nekom krajnje neprijatnom momentu.

Stvari se unekoliko komplikuju ukoliko prelazite granicu. S pograničnom policijom se nikad ne zna da li će baš vas odabrati kao žrtvu za detaljno pregledanje prtljaga. Ipak, ne brinite se. Oni su ljudi koji znaju svoj posao i vaše igračke ne predstavljaju ništa što već nisu videli. Samo ostanite cool.

Međutim, ako idete avionom, morate da budete dodatno oprezni. Najbolje bi bilo da vibrator predate zajedno sa koferom koji putuje odvojeno od vas. Međutim, ako sa sobom imate samo ručni prtljag, mogli biste da imate ozbiljnih problema. Da vas ne bi proglasili za teroristu koji sa sobom nosi potencijalno opasnu napravu, ne preostaje vam ništa drugo da vibratore koji su veći ostavite kod kuće.

Pošto sigurno ne želite da svi putnici saznaju šta nosite sa sobom, male vibratorčiće, poput “patkice” i sličnih stimulatora klitorisa, stavite u kesicu u kojoj se na uvid predaju šampončići i ostala kozmetika koja je dozvoljena u ručnom prtljagu. Kad stignete do punkta za proveru ručnog prtljaga, pored jakne, ključeva, sata i kozmetike, stavite u kutiju i svoju zapakovanu seksi-kesicu i pustite da skener odradi svoje.

Naravno, uvek postoji šansa da naletite na paranoičnog aerodromskog službenika koji će vam ovaj lični predmet oduzeti, ali u najvećem broju slučajeva, vaš sramežljiv osmeh će sasvim biti dovoljan da prođete bez ikakvih problema.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    28. septembar 2013 | 19:53

    Radim na aer.Nikola Tesla,desilo mi se samo 1 da nadjem vibrator i to kod neke Holandjanke koja ga je naj normalnije izvadila iz torbe i pocela sa njim da mase,za malo nisam umro.

  • Mala od skandala

    28. septembar 2013 | 20:10

    Ja ga ne krijem uopste,a naravno da ga koristim.

  • N. M

    28. septembar 2013 | 16:23

    Mala kako ti resavas taj slatki problem sa vibratorom? Ti si jedina od svih ovde hrabro priznala da ga koristis povremeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA