Vreme čitanja: oko 2 min.

Najseksepilnije italijanske voditeljke koje su "pale" na fudbalere - 1. deo (FOTO)

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zanosne lepotice sa malih ekrana pravi su magnet za fudbalere na "čizmi" i obrnuto. Telegraf vas podseća na najatraktivnije kombinacije ove dve profesije u Italiji

  • 1

Seksi voditeljke i poznati fudbaleri. Idealna italijanska kombinacija! Ovo je stil života lepih i uspešnih na Apeninima. Zanosne lepotice sa malih ekrana su magnet za fudbalere na "čizmi" i obrnuto. Teško je nabrojati sve atraktivne kombinacije ove dve profesije...

Sve je počelo sa Simonom Venturom, sinonimom seksipilne voditeljke koja komentariše i gustira fudbalere. Njena veza sa bivšim fudbalerom Stefanom Betarinijem je označila novu modu u Italiji, koju su njene koleginice tako rado prihvatile i gustirale.

Alesija Markuci je jedna od prvih šou devojaka koje su zavladale medijskom scenom u Italiji. Na malom ekranu je debitovala 1991. godine vodeći emisiju sa legendom Milana, Žozeom Altafinijem. Radila je na gotovo svim večima italijanskim TV stanicama, vodila rijalitije učestvovala u njima... Sada ima 39 godina, ali je i dalje jedna od najpoželjnijih Italijanki. Iza sebe ima brak sa Simoneom Inzagijem iz koga su dobili sina, a danas je verena za golmana Totenhema Karla Kudićinija.

A, da su Inzagijevi slabi na voditeljke sa imenom Alesija, govori primer Filipa Inzagija. "Super Pipo" je bio u vezi sa Alesijom Venturom, 31-gosišnjom brinetom od koje zastaje dah. Ventura je zaštitno lice italijanske TV "Skaj" na kojoj vodi emisiju "Voui Skometere". Bila je u šemi i sa Đanlukom Vijalijem.

Dolazimo i do treće seksi Alesije. Ona se preziva Fabijani i poput starije prezimenjakinje Simone, bila je u vezi sa Stefanom Betarinijem. Nije joj odoleo ni Antonio Kasano. Radi kao voditeljka u emsijama o Ligi šampiona i Formuli 1.

Dolazimo do devojke koja je u poslednje vreme postala seks ikona Italije, a zanimljivo je da nije Italijanka. Argentinski model i TV lice Belen Rodrigez je zaludela Apenine. Snima najunosnije reklame, vodila je San remo, a čest je gost u sportskim emisijama. Bila je u strasnoj romansi sa jednim od najvećih plejboja Italije - Markom Borijelom. Kad smo već pomenuli Borijela, da se dotaknemo još jedne njegove bivše. U pitanju je Analu Kampos, starleta i fotomodel. I ona je sve češći gost na malim ekranima...

A, ovo je tek polovina straktivnih fudbalsko-voditeljskih šema na Apeninina. Uskoro na "Telegrafu" očekujte i nastavak. Ne valja baš da ih "potrošimo" sve odjednom... U nastavku ćemo vas "počastiti" sa Ilari, Mišel, Elenom, Đorđijom, Frančeskom...

(A. G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    24. mart 2012 | 10:19

    Nije to baš toliko novo, nego su se promenili mediji i njihovo gledanje na te "veze". Nikola Amaniti je u knjizi "Dolazim po tebe i vodim te sa sobom" napisao da autori emisija o sportu angažuju te lepotice samo zato da bi lakše ubedili sportiste da im gostuju - nepisano "pravilo" je bilo da posle gostovanja može da povede i lepoticu koju odabere.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA