≫ 

Katarina Srećković se emotivno oprostila od Dejana Radonjića (FOTO)

Zvezdina seksi voditeljka neće imati prilike da naredne sezone intervjuiše crnogorskog stručnjaka koji je sa velikim uspehom godinama vodio klub sa Malog Kalemegdana

  • 3

Odlazak Dejana Radonjića iz Zvezde razočarao je gotovo svakog navijača crveno-belih. Čak i one koji su ga vređali i kritikovali iz samo njima znanih razloga kada bi se desilo da Zvezda izgubi neki meč.

Utučena zbog odlaska bila je i voditeljka Zvezdine televizije, Katarina Srećković, koja je na svom profilu na Fejsbuku imala poruku za Radonjića.

>>> Fotografije Zvezdine TV voditeljke u bikiniju će mnogima ulepšati dan (FOTO)

>>>  Zvezdina voditeljka seksi selfijem častila navijače za ABA titulu!

Ona je istakla da se oseća tužno i dodala sledeće rečenice:

Odmah su se javili i neki navijači Zvezde u njenim komentarima sa pitanjem da li će uprava i nju da proda, ali ih je bar voditeljka obradovala rečima ''ne ide Srećkovićeva nigde''.

Inače, ona je nedavno u sklopu emisija koje radi za Zvezdu obavila, ispostavilo se, oproštajne intervjue. Veoma je popularna među navijačima Zvezde, koji je obožavaju, jer ne skriva emocije prema klubu i uvek zdušno bodri Zvezdu uz parket ili atletsku stazu, u zavisnosti od toga da li je u pitanju košarka ili fudbal.

Na svom Instagramu često objavi i neku seksi fotku, kao što je nedavno bila fotografija u bodiju za koji je dobila sjajne komentare, ali i šaljiv komentar da je takve gaće nekada nosila i baba jednog njenog pratioca.

Inače, prethodnih nekoliko dana je isprobavala venčanice, pa je očigledno u planu i njen novi korak u njenoj dugogodišnjoj vezi. Samo pre toga, kako kaže, mora da nađe pravu venčanicu.

 
A post shared by Srećkovićeva (@sreckoviceva) on

 
A post shared by Srećkovićeva (@sreckoviceva) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA