≫ 

Hrvatska sportistkinja postala neviđena seks bomba, a nekada je niko ne bi ni primetio: Pršte minići i dekoltei kada Sandra izađe u grad! (FOTO)

Sandra Perković je drastično smršala i izgleda neverovatno dobro, a to ponosno pokazuje u seksi minićima i dekoltiranim haljinama

  • 19

Sandra Perković je jedna od najboljih hrvatskih sportiskinja, može se reći i svih vremena, jer je dvostruka olimpijska šampionka, dvostruka svetska prvakinja i četvorostruka šampionka Evrope i ima nebrojano pobeda u Dijamantskoj ligi i ostalim atletskim mitinzima.

>>> Najbolja hrvatska atletičarka iskoristila Mesijev trik i izgleda bolje nego ikada! (FOTO)

>>> Ivana i Sandra su prave kraljice: Ovo je lekcija iz prijateljstva svim Srbima i Hrvatima!

Bacačica diska sada je ponovo u žiži javnosti, naročito na društvenim mrežama, i to ne zbog zlatnih medalja, već zbog svog izgleda koji je bolji neko ikada!

Sandra je značajno smršala i počela da se oblači seksi, i to dolazi do izražaja uz lepotu i hipnotišuće plave oči na koje su muškarci posebno slabi.

Dekoltei, mini suknje, tesne haljine, sada su njen prepoznatljivi stil, za razliku od pre nekoliko godina, kada su je mnogi redovno viđali u trenerkama i sa viškom kilograma.

Foto: Tanjug/AP

Sada izgleda bolje nego ikada i ističe da je tajna njenog izgleda u ishrani i da joj je to pomoglo da smrša.

- Prehrana mi je jako šarolika, raznovrsna. Mogu da kažem da jedem sve, ali u određenim granicama. Razvrstala sam namirnice i mislim da je to pravilo broj jedan pri unosu hrane u organizam. Nisam se puno toga odrekla, jer slatko nikad nije bilo na mojoj listi, a sve ostalo je ostalo isto - rekla je Sandra.

Pogledajte kako Sandra sada izgleda i kako mami uzdahe:

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA