Seksi voditeljka se obukla toliko provokativno, da je Ronaldo morao da žmuri kako je ne bi gledao kad mu je okrenula leđa (VIDEO) (FOTO)

Lejla Ana Li je dominirala na dodeli nagrada ''The Best''

  • 3
Foto: Guliver/Bryn Lennon/Getty Images

Voditeljka FIFA programa za dodelu nagrada ''The Best'', Lejla Ana Li, pojavila se na ceremoniji u veoma provokativnoj haljini sa potpuno golim leđima, a imala je i zadatak da intervjuiše najbolje igrače sveta o golu godine, za koji je kasnije proglašeno remek delo Olivijea Žirua.

>>> Pogledajte reakciju Mesija kada su Ronalda proglasili za najboljeg fudbalera sveta (VIDEO)

>>> FIFA dodelila nagrade: Kristijano Ronaldo je najbolji fudbaler sveta! (FOTO)

Dok je voditeljka bila pored Ronalda, nakon što joj je rekao koji gol favorizuje u izboru za Puškaša, fotoreporteri su ga uhvatili kako žmuri dok ona odlazi.

Printskrin: Youtube/
Printskrin: Youtube/FIFA

Da li je to zbog seksi haljine sa golim leđima, pa nije želeo da mu pogled skrene dok je pored njega devojka Georgina, ili je to samo slučajno zabeleženo, ostaje nam da nagađamo.

Znajući koliki je Ronaldo ženskaroš, nije isključeno da je ovo bila neka vrsta mehanizma za odbranu od pogleda koji bi mogao da mu napravi problem. Podsetimo, upravo je na jednoj od prethodnih dodela nagrada Ronaldu skrenuo pogled ka Mesijevoj ženi Antoneli.

>>> Žiru osvojio Puškaša škorpion udarcem: Ovo je najbolji gol koji smo videli u 2017! (VIDEO)

>>> Mesijeva supruga pokazala noge, Ronaldova devojka istakla grudi, ali ih je sve zasenila prsata žena albanskog fudbalera u dekolteu do pupka (FOTO)

>>> FIFA odabrala idealnih 11: Mesi, Nejmar i Ronaldo u napadu, Real ima čak 5 igrača u najboljem timu!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA