Izjava Milana Kalinića će žestoko iznervirati Grobare: Ako si Beograđanin, onda moraš da navijaš za Zvezdu! (VIDEO)

Voditelj i glumac pričao o zvezdaškom vaspitanju, uz nekolicinu prvotimaca crveno-belih

  • 45

Nova epizoda ''Naša linija života'', koju Crvena zvezda objavljuje na svom Jutjub kanalu, bavila se ''zvezdaškim vaspitanjem''. O tome su pričali fudbaleri Zvezde, Filip Stojković, Slavoljub Srnić, Vujadin Savić, Luka Adžić i Marko Gobeljić, a društvo im je pravio i voditelj Milan Kalinić.

>>> Kad me moja Srbija neće, biram one koji me hoće: Sve o mađarskom napadaču koji je gol posvetio ubijenim đacima u Kragujevcu!

Voditeljka Tatjana Šajković im je postavljala pitanja vezana za sećanja na početak ljubavi prema Zvezdi, počecima na Marakani, a svi oni su ispričali kako su zavoleli klub, ko ih je tako vaspitavao, a Milan Kalinić je dao i izjavu koja će iznervirati mnoge navijače Partizana, naročito one iz Beograda.

Glumac je izgovorio da bi svi Beograđani morali da navijaju za Zvezdu i da druga opcija ne postoji, što je izazvalo osmehe na licima voditeljke, ali i mnogih fudbalera Zvezde, koji takođe nisu iz Beograda.

- To je jednostavno, navijati za Zvezdu je stvar vaspitanja, a ja bih dodao lepog vaspitanja. Moj sin ima 6 godina, i on je već zagriženi navijač, ali to je normalno. Ako su ti deda, pradeda... ako to ide sa kolena na koleno, to je normalna stvar. Moram da kažem, iako neki momci ovde nisu iz Beograda, ali su iz dobrih, pravih gradova, ali ako si Beograđanin, normalno je da navijaš za Crvenu zvezdu. Nema druge opcije - rekao je Milan Kalinić.

Pogledajte celu novu epizodu u priloženom videu, a izjavu Milana Kalinića o Beograđanima pogledajte na 5.20:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posmatrac iz mraka

    24. oktobar 2017 | 13:43

    Jok,navijace za glodare!!!ZVEZDOOOO OOOOOO

  • Subotica

    24. oktobar 2017 | 13:53

    Ako si Srbin onda navijas za Zvezdu .

  • Loik

    24. oktobar 2017 | 15:23

    I evo javio se genije koji će da kaže da Bora Todorović ili Sale Đorđević ili Sloba Novaković ili Cane PArtibrejkers ili milion drugih nisu Beograđani. On će da određuje ko je Beograđanin a ko nije. Ološ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA