≫ 

Sve puca uoči Superboula: Koga briga za Brejdija i družinu, od ovih cica se koči vilica pred najveći sportski događaj u Americi (FOTO)

Dan pred Superboul u Americi održana je tradicionalna "Superbowl" žurka

  • 34

I ovaj, 52. po redu Superpbul (ponedeljak, pola sata iza ponoći) i sve ono što ga prati je čist glamur, američki san koji zauzima gotovo sakralno mesto u odnosu prema sportu svakog prosečnog Amerikanca koji drži do sebe.

Mineapolis je ove godine domaćin najvećeg i najiščekivanijeg sportskog događaja u SAD kome nema ravnog na severnoameričkom kontinentu po obimu pažnje koju privlači.

Za trofej i slavu ove godine se bore Nju Ingland Petriotsi i Filadelfija Iglsi koji su pokazali najviše.

Da li će kultni heroj Tom Brejdi i ovoga puta pobrati sve lovorike i sačuvati pehar osvojen prethodne sezone u spektaklu koji se i dan danas prepričava ili će Orlovi biti dovoljno jaki da prekinu dominaciju franšize iz Masačusetsa, saznaćemo u "sitnim" satima u ponedeljak.

Superboul je odavno prevazišao okvire sporta, na dan kada se odlučuje o prvaku NFL lige staje Amerika, ali se luduje dan ranije na tradicionalnoj "Superbowl" zabavi koja okuplja poznate iz sveta muzike, "rijalitija", znane "selebritije"...

Hladno je u Mineapolisu, ali je Klo Tere, model, dovela temperaturu do usijanja dekoltiranom crvenom haljinom i poprsjem od kojeg zastaje dah.

Atraktivne devojke iz američkog "selebriti" miljea ređale su se na crvenom tepih, a kako je koja izlgedala, šta je obukla, sa kim je došla na događaj, pogledajte i sami u nastavku.

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOB

    4. februar 2018 | 12:45

    Nedao bog da ih sve te vidis ujutru kad ustanu

  • Gidri

    4. februar 2018 | 14:30

    Zato kada neki Amer dodje u Srbiju pogubi razum kada vidi nase devojke. Mislim na ove iz realnog zivota, a ne na one iz rijalitija. U odnosu na ove devojke sa slika, nase dame su za njih sa druge galaksije. One plastikuse su za plavi most rodjene.

  • Wien

    4. februar 2018 | 12:58

    Ne znam koja je ruznija...🤤....gdje vi ovdje vidite ljepotu od jeftinog kica ...???...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA