≫ 

Glumio je šmekera pred borbu, pa dobio batine koje će pamtiti čitavog života! (VIDEO)

Žoel Romero slavio u glavnoj borbi UFC 221 protiv Luka Rokholda, koga je brutalno nokautirao u 3. rundi

  • 16
Printskrin: Youtube/ SPORT BASE

UFC 221 nije bio događaj koji će se prepričavati, pre svega jer je borba koja je bila planirana za glavnu otkazana zbog povrede šampiona Roberta Vitakera. Ali prepričavaće se nokaut Žoela Romera, koji je uskočio umesto nosioca pojasa kao konkurent Luku Rokholdu.

Trebalo je to da bude borba za privremeni pojas UFC-a u srednjoj kategoriji, a pobednik bi trebalo da dobije priliku da u nekom od kasnijih događaja odmeri snagu sa Vitakerom.

Međutim, Romero, koji je uskočio kao zamena nekoliko nedelja pred borbu, nije uspeo da se potpuno spremi za borbu i nije uspeo dovoljno da skine kilažu do merenja.

Zbog toga Romero posle pobede nije dobio privremeni pojas.

Printskrin: Youtube/Submission Radio

Posle merenja je viđeno i vatreno suočavanje na kome je Rokhold došao prepun samopouzdanja. Glumio je šmekera sa naočarima za sunce, a pokušavao je i da odgurne Romera i pričao mu kako će ga polomiti u oktagonu od batina.

Na kraju smo videli potpuno suprotnu situaciju. Agresivni ''Vojnik Boga'', kako zovu 40-godišnjeg Kubanca, došao je do ubedljivog trijumfa. Prebio je Rokholda tokom tri runde, a sve je završio fenomenalnim nokautom, kada ga je patosirao levim krošeom, a zatim aperkatom ''dokrajčio'' na zemlji.

Rokhold je bio obliven krvlju i ošamućen, a Romero mu je sportski na kraju prišao, zagrlio ga i iskazao poštovanje prema njemu, iako je pred borbu bilo čarki između njih.

Očigledno je to sve deo ''šou programa'', jer se borci međusobno poštuju kada stanu jedan naspram drugog u ''kavezu''.

Printskrin: Youtube/ World best Boxing and MMA

Romero će u narednoj borbi imati priliku da se bori za šampionski pojas, pošto je predsednik UFC-a Dejna Vajt potvrdio da će njegova sledeća borba biti protiv Australijanca Roberta Vitakera, koji je šampion srednje kategorije UFC-a, nakon što mu je pojas zbog povlačenja predao jedan od najvećih boraca u istoriji UFC-a, Džordž Sent Pjer.

Romeru je ovo bila 15. borba u karijeri i upisao je 13. pobedu i ima dva poraza. Jedan je upravo od Roberta Vitakera, u julu 2017, posle koje je Australijanac dobio šampionski pojas.

Sada će Romero imati priliku da mu se revanšira i da osvoji pojas prvi put u karijeri.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    11. februar 2018 | 10:27

    Romero nije amerikanac, vec Kubanac, iz grada Pinar del Rio.

  • HaHa

    11. februar 2018 | 12:27

    Ja bi u klinc sa ovom iza

  • koki

    11. februar 2018 | 11:12

    Ovaj mrsavi moze da se sakrije iza saobracajnog znaka. Gde ce bez mase u oktagon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA