≫ 

Da li je ovo najgore izvođenje američke himne u istoriji? NBA zvezde u čudu, Grin u neverici, Barkli se krivio od smeha (VIDEO)

Pevačica Fergi se propisno obrukala pred milionskim auditorijumom

  • 4

Za nama je još jedan "ol-star" vikend NBA lige, koji je protekao u znaku Bogdana Bogdanovića, novog šampiona u zakucavanju Donovana Mičela, Finiksove trojkaške mašine Devina Bukera, MVP-ja glavne utakmice Lebrona Džejmsa, ali je deo "slave" otišao i na račun pop pevačice Fergi.

Bivšu članicu grupe "The Black Eyed Peas" svi ismevaju zbog urnebesnog izvođenja američke himne pre početka glavne utakmice.

Mnogima je njeno pevanje bilo vrlo neprijatno za slušanje, taktovi himne jedva da su mogli da se razaznaju, sa previše uvijanja nastupila je Fergi, autentična melodija je izvitoperena u njenom aranžmanu, pa su mnogi u hali i pre završetka primetili da nešto ozbiljno nije u redu.

Mnogi od njih, kao što je košarkaš Golden Stejta Drejmond Grin, nisu mogli da se uzdrže od smeha, čudni pogledi ostalih svedočili su da su i oni na granici da prasnu.

I legenda NBA Čarls Barkli nije ostao ravnodušan, sve vreme se smejao i odmah pitao sagovornike u studiju: "Da li možemo da prokomentarišemo izvođenje himne?".

Šekil O'nil je stao u odbranu pevačice...

- Stani, ne radi to, ne radi to mojoj Fergi. Fergi, volim te, bilo je drugačije, bilo je seksi, volim te - bacio je Šakil "lajk" za njegovu miljenicu, a Barkli je svoje zgrožavanje onim što je čuo zapečatio izjavom "Posle ovoga mi treba cigara".

Pogledajte reakciju Barklija.

Pogledajte i izraze lica NBA igrača tokom izvođenja himne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srele

    19. februar 2018 | 13:02

    Eto i oni imaju "Divu"

  • Ccc...

    19. februar 2018 | 10:58

    Ona nije ni znala gde je,jer je bila rasćaćana...

  • Srbija ne u EU

    19. februar 2018 | 13:50

    Kao Lesli Nilsen u filmu Goli pistolj kad peva himnu na stadionu pred ragbi utakmicu a svi u neverici.Aki to su ameri i neka im je jer su zasluzili i jos gore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA