DŽAJO, VODIM TE NA SENDVIČ: Vučić se obratio legendi Zvezde na mitingu i na taj način se našalio sa političkim protivnicima (VIDEO)

Šala je bila upućena na račun onih koji ''naprednjake'' nazivaju ''sendvičarima''

  • 19

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke, našalio se sa svojim političkim protivnicima na završnom mitingu liste ''Zato što volimo Beograd''.

Šala je bila upućena na račun onih koji ''naprednjake'' nazivaju ''sendvičarima'', a Vučić se osvrnuo i na to što ugledne javne ličnosti trpe uvrede zbog toga što podržavaju SNS.

- Niko od ovih ljudi ovde, niko od ovih 1.000, ni Dragan Džajić, ni Mita nije tu sa nama zato što sam ja lep, jer je opšte poznato da nisam. Oni su ovde zato što vide budućnost, i ovog grada i ove zemlje, zato što smeju da kažu: da to su moja uverenja i zato što se ne plaše onih koji bi da progone sve koji drugačije misle. Zato što se ne plaše da im kažu mi smo sendvičari... Džajo, idemo na sendvič odmah posle ovog skupa - obratio se Vučić legendi Crvene zvezde.

Dragan Džajić je, inače, na završni miting SNS-a stigao ud ruštvu generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maja

    28. februar 2018 | 22:17

    Mogu da vas zovu kako god hoce,ali nikada niko nece biti kao sns!

  • Hedona

    1. mart 2018 | 00:17

    Listu SNS podržavaju najkvalitetniji sportisti, pevači i glumci samo da bi grad Beograd učinili lepšim.

  • Veciti putnik

    28. februar 2018 | 22:18

    Velika podrska znaci da cinimo pravu stvar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA