≫ 

Zbog nje je Sergej odlepio i izgubio pojam o vremenu: Seksi fotografije u kupaćem "devojke od 100 miliona dolara" (FOTO)

Fudbaler rimskog Lacija uživa u slobodnom vremenu sa svojom prelepom devojkom, dok je njegova sudbina u italijanskom klubu i dalje neizvesna

  • 18

U proteklom periodu svedoci smo da ne prođe niti jedan dan a da se u medijima ne pojavi ime srpskog reprezentativca, Sergeja Milinković-Savića, u kontekstu prelaska u neki od najvećih evropskih klubova, a nedavno je bio u žiži javnosti zbog toga što se nije pojavio na prozivci u svom klubu, što su odmah povezali sa mogućim transferom.

Stoga je sigurno da ofanzivnom vezisti rimskog Lacija, trenuci koje provodi sa svojom devojkom, Natalijom Ilić, predstavljaju pravo opuštanje i ubijanje stresa, nakon neslavnog završetka srpskog nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u Rusiji ovog leta. 

Možda je upravo zbog provedenog vremena sa njom i izgubio pojam o vremenu i zakaznio na pripreme.

>>>>Zbog ove boginje iz Venecuele zaboravićete na fudbal usred Mundijala! (FOTO) (VIDEO)

Tenis u bazenu sa svojom devojkeom predstavlja samo jedan od načina da Sergej napuni baterije i spreman dočeka početak sezone, da li u Laciju ili nekom drugom klubu, sazanćemu u periodu koji sledi.

>>>Najprovokativnija manekenka obukla dres i raširila noge: Nije za mlađe od 18 godina! (FOTO)

Do tada uživajte u čarima njegove prelepe devojke, zbog koje smo sigurni da će srpski fudbaler biti srećan gde god bude nastavio svoju karijeru.

 
Last night with my❤️A post shared by Sergej Milinkovic Savic (@sergej___21) on

 
@natalijaaa_ilic @sergej___21 @official_sslazio / Lovelies 💞A post shared by footballers wags and kids (@football_wagss_) on

 
A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on

 
@natalijaaa_ilic @sergej___21 @official_sslazio / Beauty 💖💖A post shared by footballers wags and kids (@football_wagss_) on

 
love🖇A post shared by M I L I C A U G A R A K ® (@milicaugarak) on

 
❤️A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on

VIDEO: Najseksi žena u Seriji a snimkom u tangama raspametila muškarce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    31. jul 2018 | 19:02

    Kao da je ljubila peglu..😂

  • Obudovac

    31. jul 2018 | 18:47

    Šta je joj sa usnama da nema upalu neku

  • mikelandjelo

    31. jul 2018 | 20:40

    Umiju li ovi momci sto imaju para Naci normalnu djevojku brate miliSve neke plasticne Zato cijenim Djoleta Legenda nadao covjek normalnuZdravu i pametnu zenuA ne ove smrkachice i plasticarke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA