≫ 

Pojavio se video Ronaldovog "muvanja" manekenke koja ga je optužila za silovanje: Napadao je iz svih oružja! (VIDEO)

Portugalac je bio navalentan u klubu i "napadao" je iz svih oružja, ali se i ona nije preterano branila u klubu u Las Vegasu

  • 12

Protiv Kristijana Ronalda je podignuta zvanična optužba u Las Vegasu zbog navodnog silovanja od strane hostese i bivše manekenke Ketrin Majorge.

Da priča nije neosnovana dokazuje i to da je sud pokrenuo zvaničnu optužbu protiv fudbalera Juventusa, kome preti doživotna robija, ukoliko se dokaže da je kriv.

Ronaldo i Majorga su se upoznali 2009. godine u Las Vegasu, a ona ga je optužila da je posle žurke odveo u svoj apartman u hotelu Palms i da je tamo silovao.

- Nakon što me silovao, izvinio se. Kleknuo je i rekao je da je on 99% dobar momak, ali da ne zna za ovih 1% - rekla je tada Majorga.

Kristijano Ronaldo i Majorga koja ga je optužila za silovanje; Foto: Profimedia

Ona će na sudu morati da dokaže da je silovana, a u javnosti se pojavio i snimak iz kluba gde se vidi da je Ronaldo pod destvom alkohola, i da je u određenim momentima blizak sa manekenkom i da razmenjuju nežnosti, a u određenim trenucima i navalentan i napadan.

Ona na sve to nije toliko ni odgovarala odbijanjem, već je razmenjivala nežnosti s njim.

Šta se desilo u apartmanu hotela, ostaće misterija sve dok ne bude razjašnjeno na sudu.

Zvezda u gostima kod pariskih vanzemaljaca - sve osim ubedljivog poraza bio bi uspeh, a kvota da šampion Srbije neće primiti više od dva gola (tm1 0-2) je 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč PSŽ - Crvena zvezda.

Kvota da će Zvezda u Grupi C osvojiti ukupno više od 2,5 boda iznosi 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijal „Zvezda u Ligi šampiona“.

Posle remija u Beogradu Napoli želi pobedu protiv Liverpula, i kvota na takav ishod je 3,25, dok pobeda Engleza „plaća“ 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Liverpul.

Barsa je tri meča zaredom bez pobede (Đirona, Leganes, Bilbao), što se veoma retko dešava. Večeras gostuje Totenhemu, a kvota na dvojku je 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Totenhem - Barselona.

Partizan počinje takmičenje u Evrokupu, i autsajder je u Italiji, protiv Trenta, ali bio je i protiv Cedevite u Zagrebu. Kvota na dvojku sada je 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Trento - Partizan.

Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zena

    3. oktobar 2018 | 14:36

    Navalentan? Ja vidim da mu se ona kaci oko vrata i uziva.

  • Sanja

    3. oktobar 2018 | 16:14

    ubise se od opiranja jos mu se kaci. Sta je tek radila u sobi....

  • ja

    3. oktobar 2018 | 17:37

    Možda sam ja lud, ali ja vidim da se ona njemu kaci ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA