≫ 

Jedan prati Zvezdu, a drugi Partizan: Komentatori Arene sport odigrali veliki derbi na PES- u! (VIDEO)

Suočili smo večite televizijske rivale na štandu Telegraf.rs na Sajmu medija

  • 0

Miloš Milićević je komentator utakmica  Crvene zvezde, dok njegov kolega Ivan Radulović komentariše utakmice Partizana na Areni sport.

Odlučili smo da dvojicu rivala suočimo na Telegrafovom štandu na Sajmu medija i usput saznamo šta nas očekuje u narednom periodu na ovom kanalu. Igrali su PES, a Miloš je vodio klub Olimpijakos koji je crveno - beli, dok je Ivan bio trener PAOK-a koji je crno-beli. Ko je bio bolji pogledajte u videu iznad.

Njih dvojica su i najavila šta nas sve očekuje na kanalima Arene sport u narednom periodu.

- Prva važna utakmica koja nas očekuje je Liverpul - Zvezda, 6. novembra, odnosno Zvezda - Liverpul na stadionu Rajko Mitić. Tu je i utakmica omladinske Lige šampiona između Zvezde i Liverpula. To ćemo 6. novembra prenositi. Naravno, u studiju ćemo imati atraktivne goste, koji će analizirati mečeve pre i posle. Takođe, tu je i utakmica Zvezdine grupe Napolija i Paris Sen Žermena u 21h - kaže Milićević.

Komentatori Zvezde najavljuju gostovanja za predstojeći vikend i to Crvena Zvezda - Mačva i Partizan - Napredak, kao i utakmicu Marselj - Paris Sen Žermen, koja se odigrava u nedelju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA