Zamenio sam poster Zvezde u filmu, jer su svi oficiri muslimani u JNA navijali za Partizan: Poznati glumac otkrio detalj sa snimanja Karaule (VIDEO)

Zbog autentičnosti, Hadžihafisbegović je ubedio reditelja Rajka Grlića da je njegova ideja bolja

  • 26

Gostujući nedavno u emisiji ''Upitnik'', poznati bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafisbegović dotakao se jednog detalja sa snimanja filma ''Karaula''.

On je tokom političkog razgovora sa sagovornikom i voditeljom generalno pokušao da skrene pažnju na argumentovanje, a za to mu je upravo poslužio razgovor sa rediteljem Karaule Rajkom Grlićem.

Tom prilikom se dotakao i dva najveća srpska kluba - Crvene zvezde i Partizana - gde je objasnio zašto je Partizanov poster ''visio'' u njegovoj kancelariji u filmu.

- Rajko Grlić je hteo da u mojoj kancelariji stoji poster Crvene zvezde. Ja kažem: ''On (misleći na lik poručnika Safeta Pašića) nije Delija, on je Grobar. ja ako budem igrao Deliju to neće biti taj lik.

- Kaže nebitno. Ma, bitno je. Jako je bitno, jer sam ja proverio da su svi oficiri muslimani u JNA navijali za Partizan. Ne postoji nijedan slučaj da je oficir musliman u JNA navijao za Crvenu zvezdu. I ja sam snagom argumenata ubedio Grlića da tu stoji poster Partizana, a ne Zvezde - rekao je Hadžihafisbegović.

Video kompletne emisije možete pogledati ispod, a taj detalj od 20.08 minuta:

Takođe, u nastavku možete videti deo iz filma Karaula i poster Partizana koji se nalazio ispod fotografije Josipa Broza Tita:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa CZ

    28. oktobar 2018 | 21:05

    Tako je brate... Muslimani i hrvati za partizan, Srbi za Zvezdu... Lepo covek kaze

  • Realan

    28. oktobar 2018 | 20:27

    95 % muslimana navija za Partizan.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    28. oktobar 2018 | 20:42

    Кога то изненађује. Звезда је типичан СРПСКИ клуб

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA