≫ 

Šaban Šaulić ubeđen u poraz Zvezde: Kralj narodnjaka odigrao nekoliko tiketa, na svim tipuje trijumf Napolitanaca (VIDEO)

Renomirani estradni umetnik ne veruje u pobedu crveno-belih u Napulju

  • 12

Utakmica Napolija i Zvezde zaokuplja veliku pažnju srpske javnosti, groznica Lige šampina drma i srpsku estradu gde se, kao najvatreniji navijači cveno-belih, godinama ističu Šaban Šaulić, Keba, Aca Lukas...

Sreli smo Šabana Šaulića, sa kojim smo porazgovarali o utakmici u Napulju, njegovim prognozama iste.

Iznenadili smo se - iako vatreni zvezdaš, Šaban je igrao protiv svog kluba u kladionici.

- Sad ću vam reći istinu - počeo je kralj nardone muzike, na pitanje da prognozira rezulta meča srpskog i italijanskog tima.

- Ja jesam zvezdaš, ali sam igrao kladionicu. Igrao sam da izgubi Zvezda, i to sam igrao "dva (gola) plus prvo poluvreme". To ne mora da znači da će da izgubi, možda bude 1:1. Na jednom tiketu sam odigrao da će to biti iz "iksa u keca" za domačina, nekako je domaćin ipak favorit. Ne bih voleo da izgubim, ali u srcu bih voleo da bude iz "iksa u dva" - kladioničarskim žargonom prognozirao je Šaban siguran poraz Zvezde u Napulju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA