≫ 

Svaka čast, Novače! Ovako se vaspitava dete! Đoković odveo sina Stefana u srpsku crkvu u Nici, zajedno palili sveće (FOTO)

Otac i sin su zajedno palili sveće i družili se sa Srbima koji žive na Azurnoj obali

  • 4

Novak Đoković je na svom profilu na Instagramu objavio nekoliko fotografija iz srpske crvke u Nici, gde je otišao sa svojim sinom Stefanom.

Najbolji srpski teniser iskoristio je priliku pre početka sezone, da obiđe mesto koje okuplja srpsku zajednicu i neguje srpsku tradiciju i svoje oduševljenje podelio je sa pratiocima na društvenim mrežama.

- Stefan i ja smo posetili posebnu srpsku crkvu u Nici. To je malo mesto, gde se neguje srpska zajednica i klutura. Porodice se okupljaju svake druge nedelje i provode stvarno kvalitetno vreme zajedno.

- Nastavnici volontiraju da bi se igrali sa decom, čitaju im pričle,i stvaraju šou kao u pozorištu, i tako udahnu život u reči koje čitaju. Stefan i ja smo učestovali kao crvenokosi lav i malo jagnje. Bilo je divno biti deo ovog posebnog dana gde se srpske porodice okupljaju i dele divne trenutke - napisao je Đoković.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Novakovi pratioci su oduševljeni zbog slika koje je objavio. Svi mu čestitaju i poručuju da je to pravi način kako se vaspitava dete.

Podsetimo, Novak Đoković sezonu počinje turnirom u Kataru, koji je na programu od 31. decembra do 5. januara. Njegov stručni štab biće pojačan Miljanom Amanovićem, koji se vratio da pomogne svom kumu.

Takođe, Đoković je za izvanredne rezultate u 2018. godini proglašen za sportistu godine od strane Olimpijskog komiteta Srbije.

VIDEO: Nole peva uglas sa Delijama

Posle uspeha u Evrokupu, Partizan ima priliku da se u ABA ligi izjednači na tabeli s direktnim rivalom za plasman u plej-of Cedevitom. Kvota da će Zagrepčani pasti u Pioniru je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Partizan - Cedevita.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mama

    22. decembar 2018 | 12:57

    Mi radimo pri crkvi u jednoj nasoj zapadnoj zemlji. Mogu misliti kolika cadt bi nam bilo takvom dogadjaju iako u nadu crkvu su dolazile poznate licnosti iako smo je tek nedavno kupili. Ipak je Novak br 1. Vrh svih nasih ljudskih vrhova.

  • Kalemegdan Pariz

    22. decembar 2018 | 12:39

    Ja vodim svoje dete za slavu uskrs badnje vece , boric. Niko nije to napisao iniko nije objavio. Dosta jepubliciteta za Djokovice

  • dada

    22. decembar 2018 | 23:03

    Stavi niko ti ne brani kad god uhjes u crkvu nole ti nije zabranio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA