≫ 

Penthaus od 13.500 za noć i mercedes od 300.000 evra: Degenek se u Dubaiju provodi kao Ronaldo, sve pršti od luksuza (VIDEO)

Fudbaler Zvezde pokazao na društvenim mrežama u kakvom luksuzu odmara posle naporne i uspešne polusezone

  • 8

Fudbaleri Crvene zvezde razleteli su se po egzotičnim destinacijama posle jedne od najuspešnijih godina u istoriji kluba. Po finansijskoj dobiti, ovo je možda bila i najuspešnija sezona od osnivanja kluba, jer se u klupsku kasu Marakane, prema rečima generalnog direktora Zvezdana Terzića slilo oko 58 miliona evra tokom 2018. godine.

Igrači su dobili zaslužene odmore i nagrade, posle uslaska u Ligu šampiona, gde su upisali i veliku pobedu protiv Liverpula, dok su u Superligi gotovo na polusezoni obezbedili titulu, jer Partizanu beže 15 bodova.

Zato i ne čudi što su mnogi otputovali na egzotične i skupe destinacije, a ponovo je Dubai bio omiljeno letovalište, jer se tu obreo najveći broj Zvezdinih fudbalera.

I veoma su aktivni na društvenim mrežama, a u tome prednjači Miloš Degenek, koji je odseo u najluksuznijem hotelu - Burdž Al Arab, odakle je objavio i nekoliko storija, gde je javno pokazao u kakvom je penthausu, kao i kakav je perverzan pogled iz sobe.

Luksuz je neverovatan, jer je ovo hotel u kome odsedaju najveće zvezde. Na sajtu hotela smo pronašli da jedan ovakav penthaus za veče košta 13.500 evra za veče. Ni Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi, Nejmar i ostale fudbalske zvezde ne bi imale ništa protiv da odsednu u ovakvom hotelu.

Miloš Degenek u Dubaiju ispred Mercedesa najnovije generacije; Printskrin: Instagram.com/milosdegenek

Takođe, Degenek je očigledno na korišćenje dobio i Mercedes AMG GT, pravu zver od mašine najnovije generacije. Jedan ovakav košta, u rasponu od 227.000 evra do 308.000 evra, u zavisnosti od specifikacija i dodatne opreme, a defanzivac Zvezde je ponosno pozirao ispred njega.

Takođe, nije moglo da prođe ni bez obeležja Crvene zvezde i njenih navijača, pa je ispred čuvenog hotela pozirao uz majici "četnici sever".

Printskrin: Instagram.com/milosdegenek
Printskrin: Instagram.com/milosdegenek
Printskrin: Instagram.com/milosdegenek
Printskrin: Instagram.com/milosdegenek
Printskrin: Instagram.com/milosdegenek

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jones

    24. decembar 2018 | 15:33

    Svako ko je posteno zaradio svoj novac,treba da uziva ako ima priliku i mogucnost,zasto da ne.Svako od nas bi sebi tako nesto priustio da moze.

  • Делија

    24. decembar 2018 | 15:16

    Заслужено 🏆

  • Putin R.S

    24. decembar 2018 | 14:40

    Zasluzen odmor. Uzivaj pa posle na pripreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA