Ovaj čovek ima posao iz snova: Ikardi mu plaća da Vandu masira po grudima i guzi (VIDEO)

Mnogi muškarci bi voleli da su na njegovom mestu

  • 1

Vanda Ikardi, supruga napadača Intera Maura i njegov menadžer, nalazis e u centru pažnje italijanskih medija zbog izjava da je njen dragi daleko od nastavka saradnje sa Neroauzurima.

Međutim, Vanda istovremeno puni i stranice tamošnjih tabloida zbog video snimaka koji su se pojavili na njenom Instagram profilu.

A na jedno od njih se jasno vidi kako jedan muškarac masira njene grudi i guzu pred snimanje koje je nedavno imala.

Naravno, usledio je veliki broj komentara na društvenim mrežama kako ovaj čovek ima posao iz snova. O tome šta je radio, možete pogledati u videu ispod.

U međuvremenu pročitajte i to šta je Vanda rekla za Maurov novi ugovor.

- Za sada, Ikardijev nastavak saradnje sa Interom je vrlo daleko. Nismo blizu postizanja sporazuma. Cifre o kojima se govori u Italiji nisu istinite i od Intera nismo dobili zadovoljavajuću ponudu. Neću vam reći da se produžetak saradnje neće dogoditi, ali je zasad vrlo daleko. Nije logično da se ugovor obnovi za sumu novca koju Mauro sada dobiva u Interu. Verujemo da on vredi mnogo više od toga. Neki vrlo ozbiljni klubovi zainteresovani su za njega. Na primer, tu su dva najveća kluba iz Španije s kojima imamo sjajne odnose. Međutim, tu su još jedan engleski i jedan francuski klub - jasna je bila Vanda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mmm

    10. januar 2019 | 03:43

    Meni to nije bas posao iz snova. To kao da umirete od gladi i neko vam da jedan zalogaj neceg.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA