≫ 

Nekad je bio najopasniji čovek na svetu, sada je najnaduvaniji: Tajson zapalio džinovski džoint i šokirao planetu (VIDEO)

Otkrio je i u kojoj borbi je boksovao pod dejstvom marihuane

  • 0

Nakon neverovatne bokserske karijere Majk Tajson (52) odlučio je da živi život punim plućima, ili u ovom slučaju, plućima punim dima. On je zapalio polumetarski džoint na festivalu marihuane u Kaliforniji.

Tajson je na festival stigao kao specijalan gost, a imao je izazov da od "najopasnijeg" čoveka na svetu postane najnaduvaniji.

Majk je veliki ljubitelj "trave", a u kalifornijskoj Dolini smrti poseduje ogromni ranč na kom uzgaja kanabis. Odlučio je da ga otvori nakon što je u toj državi legalizovana "trava" u rekreativne svrhe.

Priznao je da je umeo da zapali džoint i tokom karijere, ali se naduvan borio samo u jednom meču. Bilo je to davne 2000. protiv Endrua Golota, a Majk tvrdi da "trava" nije uticala na njega.

Popularni časopis Forbs smatra da će Majk Tajson do 2021. imati 24,5 milijarde dolara, a da će najveće bogatstvo zaraditi rančem marihuane u Kaliforniji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA