≫ 

Imala je najprovokativniji prorez, a seksi haljina je bila nestašna, kada se okrenula svi su blenuli u nju: Lindzi "oduvala" Laureus, pa zaplakala uz Novakov aplauz (FOTO) (VIDEO)

Jedna od najboljih skijašica svih vremena Lindzi Von zasenila je sve na dodeli nagrada u Monaku

  • 4
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug

Lindzi Von je na dodeli Laureus nagrade zasenila sve prisutne u elegantnom i seksi izdanju. Bila je prava snežna kraljica, koja je nedavno odlučila da završi karijeru.

Blistala je na crvenom tepihu, i svi pogledi su bili uprti u nju. Bila je u elegantnoj i neverovatno seksi haljini u kojoj je blistala i koja joj je dala dodatno samopouzdanje.

Vonova je dobila i nagradu za sportski duh, a bez sumnje su joj modni kritičari dodelili i nagradu za najbolje obučenu na crvenom tepihu.

Imala je prorez na seksi haljini, koja joj je napravila i male probleme na crvenom tepihu, pa je morala da je namešta, da je ne zgazi i ne saplete se.

Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug

Ne zna se da li je provokativnija bila sa prednje strane, zbog provokativnog proreza, ili s leđa, gde je haljina bila providna, pa je otkrivao i delove njene, na skijama savršeno oblikovane zadnjice.

Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug

Na kraju je Lindzi Von održala i govor povodom zahvalnosti za nagradu i na kraju je završila u suzama, uz ovacije svih u sali, uključujuć i Novaka Đokovića dobitnika nagrade za najboljeg sportistu, koji je bio sali i aplaudirao joj, što se može videti u snimku.

Lindzi Von se penzionisala sa 34 godine, bila je olimpijska i svetska šampionka i jedna od najboljih skijašica svih vremena, a ujedno i jedna od nalepših sportistkinja.

VIDEO - Laureus: Nole je najbolji sportista na svetu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA