Maksi Lopez raskrinkao Vandu u potresnoj ispovesti: Ikardi je gori od nje, ne mogu ni decu da vidim koliko su grozni prema meni!

Tužna je priča Maksija Lopeza...

  • 6

Argentinski napadač Maksi Lopez konačno je progovorio o skandalu koji mu je uništio privatni život, a razlog je nekadašnja supruga Vanda Ikardi.

Ona ga je prevarila sa najboljim prijateljem Maurom Ikardijem, na kraju su se razveli i udala se za aktuelnog golgetera napadača, a javnost je ovim uzdrmana još 2013. godine.

Ne mare mnogo za Maksija Printskrin: Instagram

Posle svih turbulencija, Ikardi i Vanda su se venčali, dobili decu, a Maksi je ostao sam i rešio je da se ne oglašava. Ipak, sada je u razgovoru za argentinski dnevnik Klarin otkrio kakav odnos ima sa bivšim prijateljem i bivšom suprugom.

- Sve što se desi u prošlostu, desi se sa razlogom. Ja sam posle razvoda izabrao da živim povučenije i mirnije, ispod radara javnosti, kako bih zaštitio svoju decu. Jednog dana će i ona da porastu. Pročitaće i videće sve, a ja na želim da uradim ništa što bi me diskreditovalo kao njihovog oca.

Deca su sada uz njih dvoje Foto: Guliver/Emilio Andreoli/Getty Images

Maksi otkriva da mu bivša supruga retko dozvoljava da viđa svoju decu.

- Mnogo nepravdi se dešava u životu, a jedna od njih je da ne mogu da vidim svoju decu. Nekada me te vibracije dotaknu i moram da reagujem i da kažem nešto. Ali posle svega što se zbilo, rešio sam da se poptuno otvorim, da budem srećan i da okrenem novu stranicu u životu. Međutim, morao sam mnogo puta da odgovaram kada sam bio napadnut. Uvek je ista priča... Menjao sam klubove u Italiji da bih ostao blizu njih. Zbog toga sam igrao za Sampdoriju, Torino i Veronu. Ali čak i kada sam bio blizu njih, imao sam poteškoće da ih vidim - priznaje Maksi.

-   U mnogim slučajevima nisam mogao da pričam sa njima ni telefonom. To je isključivo bila Vandina odluka. Kada su deca sa mnom, ona ih zove 150 puta i ja ću im svih 150 puta dozvoliti da se jave. Ali meni nije bilo dovoljno da ih čujem mesecima ni kada sam udaljen od njih 150 kilometara. Dolazio sam do grada da ih vidim i ona bi uvek smišljala drugačije izgovore.

- Poslednji put kada sam ih video, bilo je to u decembru kada je bila pauza u Brazilu. Doputovao sam u Italiju jer su oni tada bili u školi i viđao sam ih svakodnevno. U januaru sam tražio posebnu dozvolu da provedem sa njima dan za rođendan, putovao sam 20 sati iz Brazila i dobio sam manje od dva sata da ih vidim. Na kraju su oni ti koji pate jer su se radovali vremenu provedenom sa mnom - kaže Maksi.

Dani patnje u Torinu Foto: Profimedia/LaPresse

Ne krije da ima jako lošu komunikaciju sa Vandom i Maurom.

- Teško je razgovarati sa njom. Čim se ton malo povisi, snima me i šalje snimke negde. Nije ostalo skoro ništa od odnosa koji bi majka i otac dece trebalo da imaju. Najčešće moramo da pričamo preko advokata.

Slična situacija je i Ikardijem...

- U jednom trenutku sam mu rekao da će kada postane otac shvatiti težinu svojih gestova koje danas pravi prema meni. Nekada se ponaša gore od Vande i odlučlio sam da ne želim više nikakav kontakt sa njim. Nedavno je bio rođendan mog najmlađeg sina i kada sam ga pozvao, Ikardi je prekinuo poziv. Kakav dijalog da imate sa takvom osobom?

VIDEO - Kada te navijači ovako isprate na revanš Lige Evrope, nema teorije da na kraju ne prođeš dalje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vjh

    22. februar 2019 | 14:21

    Budi jak Maxi majstore, Bog je najveci, i on ce ti vratiti sve a i njima dvoma..

  • DarkoBn85

    22. februar 2019 | 14:28

    Kao sto bi rekao Dr. Miroljub Petrovic:"Trebao si naci dobrog menadzera da ti nadje zenu, a ne ovako sam si nasao polupanu starletu, pa poginuo na minskom polju zena i stigla crna pogibija". Sama pala sama noge digla. Sad trpi i cuti.

  • Maestro

    22. februar 2019 | 16:09

    A da ih malo propustis kroz sake?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA