≫ 

Imam 37 godina i nisam se seksala: Prelepa olimpijka otkrila svoju intimnu tajnu i šokirala javnost! (FOTO)

Pokušavala sam, ali nikako da nađem pravog muškarca - poručuila je Džons

  • 32

Lolo Džons važi za jednu od najlepših atletičarki na planeti, a pažnju privlači na borilištima širom sveta svojim rezultatima, kao i nedavnom izjavom koja je "šokirala" javnost. 

Naime, ova tridesetsedmogodišnjakinja priznala je da još uvek nije imala seksualne odnose, a kao glavni razlog navela je da to želi da učini tek kada se uda.

- Pokušavala sam sa ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i sa kolegama atletičarima, ali uvek se završavalo prekidima i mojim slomljenim srcem. Odlučna sam u tome da se prvi put seksam tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca - požalila se Džons.

Ona ističe da od scoje ideje o celibatu ne odustaje.

-  Ne znam zašto me Bog još uvek nije blagoslovio brakom. Mnogi mi se muškarci sviđaju, ali u veze sa mnom ulaze uvereni da će mi promeniti stav. Napuštaju me kada shvate da neće biti seksa pre oltara - kaže nezadovoljna Džones.

Da podsetimo, na igrama u Londonu njoj je nedostajalo 10 stotinki za bronzu.

 
 
 
View this post on Instagram
Welp back to being single and putting out thirst trap pictures again.A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

 
 
 
View this post on Instagram
Amen, the worst is behind us now. See ya in 2018. #givesyouwings @lindseyvonnA post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

 
 
 
View this post on Instagram
This def was my worst Christmas to date. A guy I used to talk to (I know it’s complicated hell I don’t even understand) gave me mixed signals that resulted in a disagreement that left me in tears on Christmas Eve. Holidays are already hard on singles and to have your heart break on a day your heart should be full turns me into instant grinch mode. Its easy to get mad at God in hard lonely times but Today is a reminder that God sent his son, The greatest gift. If God gave us his only son, what blessing for our lives would He hold back. None. Knowing that brings me peace. Also please don’t dm me date requests I just want a rom com movie and chocolate at this moment. Merry Christmas to everyone, especially to those having a hard Holiday. Sorry for the grammar errors... #eggnogA post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

 
 
 
View this post on Instagram
Girls, we run this motha' #InternationalWomensDayA post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

 
 
 
View this post on Instagram
Today I peed in that ocean.A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

 
 
 
View this post on Instagram
Is it too late to make the Ping Pong Olympic Team? #givesyouwingsA post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

VIDEO: Da li je ona najveća prevara u istoriji seksi devojaka?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA