≫ 

Isplivao šokantni video seksi novinarke: Uništava život Bugarinu zbog poljupca, a pijana izbacila bujne grudi, pa "zamešala" u krilu opakih momaka! (VIDEO)

Dženi Suši dala je potpuno novi ugao na seks incident o kojem bruji svet boksa

  • 4

Pravi seks-bokserski skandal svetskih razmera nastao je kada je tokom prošle nedelje posle meča bugarski bokser Kubrat Pulev u naletu adrenalina poljubio američku novinarku Dženi Suši, koja se prvo nije bunila, a onda je rešila da "incident" dobro naplati, pa je tužila boksera kojem sada preti oduzimanje licence. Ipak, izgleda da priča ima i drugu stranu.

Tako je Dženi, koja se inače bavi i pripremanjem i posluživanjem sušija za bogate klijente, na golom telu, posle svega "uhvaćena na delu" jer se pojavio snimak na kome ona, sat vremena posle "teškog seksualnog uznemiravanja" pod dejstvom alkohola uživala sa bugarskom ekipom.

Zanimljivo u jednom momentu našla se u krilu jednog od žestokih momaka kojem je zamešala, očigledno, najbolje što ume, bez vidljovog insistiranja "suprotne strane.

 
 
 
View this post on Instagram
#pacquiaobroner fight #mgm #pbcboxing #toprank #mannypacquiao #pacquiaovsbroner #vegassportsdaily #event #jennysusheA post shared by Jenny Sushe (@sushe.art) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušan

    31. mart 2019 | 14:21

    Klasičan elite escort

  • Фамилија

    31. mart 2019 | 14:25

    Таман тедох да вам предложим да избаците вест о овоме. Реално по њеном изгледу се види ко је и шта је.

  • B

    31. mart 2019 | 19:51

    Bio bih protiv toga i skroz bi je podrzavao da se iz aviona ne vidi da joj se poljubac svideo a i plus nakon tog "ponizenja" je otisla na njegovu zurku gde je i nastao ovaj snimak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA