≫ 

Ikardijeva sestra u negližeu ima važnu poruku za svet (FOTO)

Vrlo prijatno izdanje sestre napadača Intera

  • 3

Fudbaler Intera Mauro Ikardi ne "silazi" sa naslovnih strana italijanske štampe, što zbog igara, što zbog  trenutnog statusa u klubu, a najviše zbog činjenice da uz sebe ima super seksi suprugu Vandu, koja mu vodi karijeru. 

Italijanski mediji su, ipak, pronašli način da provuku prezime Ikardi kroz naslov, a da nije u pitanju slavni par.

Naime, u fokusu pojedinih glasila, konkretno u sekciji "golssip" Gazete delo Sport, čitaoci su mogli da vide novosti iz života i karijere manje poznate sestre argentinskog napadača, vrlo atraktivne, primetili smo.

 
 
 
View this post on Instagram
The best is yet to come ⚡️A post shared by Ivana Icardi Rivero (@ivannaicardi) on

Ivana Ikardi je nedavno izašla iz kuće italijanskog "Velikog brata", gde je, navodno, flertovala sa glavnim muškim protagonistima, ali se sve završilo samo na priči. Ostala je verna svom dečku, fudbaleru Mesine Luifi Galesiju, kome se vratila na Siciliju gde nastavljaju zajedno da uživaju u prelepom ostrvu.

Imala je poruku za sve svoje pratioce, naravno uz prikladnu fotogrfiju.

- Ne očajavajte zbog onoga što vam se ne ostvari odmah. Nastavite naporno da radite na tome, jer će vam se to ostvariti. Vreme koje je potrebno da se važne stvari dese, daje smisao vašem životu. Verujte, desiće se - mudre reči Ivane ikardi u negližeu.

 
 
 
View this post on Instagram
Quizás un pensamiento no va a llevarte de inmediato, pero sí puede cambiar el curso de tu vida.A post shared by Ivana Icardi Rivero (@ivannaicardi) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA