Sve je stalo kad se Šarapova pojavila na crvenom tepihu: Jedan gospodin nije odvajao pogled od njene zadnjice (FOTO)

Ruska teniserka blistala je na Met Gali

  • 5
Marija Šarapova; Foto: Guliover/Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Ruska teniserka i jedna od najlepših žena sveta, Marija Šarapova, imala je tu čast da bude na Met Gali u Njujorku, i potpuno je zasenila mnoge zvezde džetseta. Za razliku od mnogih starleta, pevačica i drugih holivudskih zvezda, koje su se trudile da budu što provokativnije, Šarapova je imala seksi, ali damsku haljinu i potpuno je blistala na crvenom tepihu.

Fotografi su i muškarci okupljeni oko Metropoliten muzeja umetnosti, "gutali" su pogledom Šarapovu, koja je došla u pratnji svoje "jače polovine" Aleksandera Gilkesa.

Marija Šarapova i njen dečko Aleksander Gilkes; Foto: Guliover/Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Šarapova je imala minimalnu šminku, crveni ruž i specifično iscrtan "ajlajner", ali je to bilo dovoljno da se istakne njeno prelepo lice.

Imala je crveno-crnu kombinaciju, sa providnim donjim delom, što je bila kombinacija damskog i seksi izdanja.

Bilo je tu i nekih koji nisu mogli da odvoje pogled od njene zadnjice, kao što je čovek u ljubičastom odelu koji je zamišljeno gledao ka pozadini zanosne Ruskinje, dok je ona pozirala na crvenom tepihu.

Šarapova je mamila uzdahe i poglede okupljenih na Met Gali; Foto: Guliover/Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Na svom storiju je objavila i kako su tekle pripreme za izlazak na crveni tepih, pa je u jednom momentu morala da podigne haljinu i značajno iznad butina, kako bi sve bilo na svom mestu kada izađe pred svet.

Pripreme Marije Šarapove za Met Galu; Foto: Instagram.com/mariasharapova

VIDEO: Lejdi Gaga izvela striptiz na crvenom tepihu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA