≫ 

Savo Milošević uz viski zapevao na proslavi Partizana: Dok su ostali horski vređali Zvezdu, on je zaćutao kod ključnog dela pesme! (VIDEO)

Trener crno-belih vodio glavnu reč na ''trećem poluvremenu''

  • 43
FK Crvena zvezda - FK Partizan, Večiti derbi finale Kupa Srbije Foto: Marko Jovanović

Kao što smo već javili, fudbaleri Partizana su osvajanje Kupa Srbije proslavili do ranih jutarnjih časova u jednom beogradskom restoranu.

Pevale su se pesme Partizanu, ali i novom heroju crno-belih, Bojanu Ostojiću, strelcu pobedonosnog gola. I to onaj poznati hit "Dijana ljubavi" od Ferida Avdića, doduše modifikovana verzija.

- Niko te nikad voleti neće, ko što te volim ja, Ostoja, Ostoja, "ubico cigana" - pevali su uglas fudbaleri Partizana.

A pomenutu pesmu uživo je pevao i trener Partizana Savo Milošević koji, doduše, nije želeo da vređa Crvenu zvezdu.

Video možete pogledati u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile-Kontraš

    24. maj 2019 | 14:55

    Šta je to u ljudima koji prodaju svoj obraz i svoju čast ?!Verovatno isključiva potreba da ti bude dobro (ali samo tebi,..skoro uvek) nebirajući stredstva i mehanizme kako doći do zadovoljenja svojeg ja !Neverovatna moć,transformacija,gluma i sposobnost Sava Miloševića da se adaptira na sve moguće (ne)uslove!Fudbaler,političar,glumac,pevač,funkcioner,trener,...!Pljuje-pa liže,..(Tole,..pa trenutna uprava fc Partizan).Pa on se hladno bez trunke stida zahvaljuje ljudima kojima je bio "najveći neprijatelj" barem dok mu nisu dali to što je zamislio-poźeleo (Tole,.,.Vučela,Vazura)Ajd'što je sada sa njima,pravi zajedničke planove,grli se i ljubi,nego što im čovek još i peva,..!E,..to su te "legende i veličine" obraza kao djon,bez karaktera,i bar malo (trunčicu) stida zbog načina obitavanja i ponašanja,principijalnog zadovoljenja samo svog ega !Da,..da je drugačijeg mentalnog sklopa i profila ličnosti ne bi to bio on: "Dobri i po malo pošteni" Savo Milošević !

  • Saki

    24. maj 2019 | 13:47

    I oni slave ovaj poklonjeni kup sto je država dala da se ne bi raspali znaci cirkus😂

  • Žarkov Dragan

    24. maj 2019 | 13:38

    I treba da peva to im je Zvezda dopustila sa onom katastrofalnom igrom!Svi u Zvezdi koji su igrali u finalu iz Zvezde ja bih zabranio da igra za prvi tim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA