Oralno me zadovolji ili mi daj crveni: Skandal trese Italiju posle utakmica 14-godišnjih klinaca! (FOTO)

Strašne uvrede su pale na račun lepe Đulije Nikastro

  • 9

Jedan od dečaka je seksistički uvredio Đuliju Nikastro, koja je delila pravdu na meču Treportija i Miraneza, javlja Gazeta Delo Sport.

Sa uvredama su prvo krenuli roditelji koji su sugerisali Đuliji da je bolje da se bavi najstarijim zanatom na svetu, umesto suđenjem na fudbalskim utakmicama.

To je bio tek uvod u ono što će se desiti kod izvođenja kornera kasnije u toku utakmice kada je jedan od 14-godišnjaka skinuo šorts i rekao sudiji da ga oralno zadovolji ili da mu pokaže crveni karton.

Dvadeset dvogodišnja Nikastro je odmah izvadila crveni i pokazala ga fudbaleru Treportija, ali je bila u šoku i posle utakmice je otišla kod psihologa.

Pred kraj meča jedan od igrača Miraneza je otišao da se verbalno razračuna sa besramnim roditeljima koji su vređali sudiju, a najavljene su oštre kazne i za malog fudbalera i za Treporti, koji se u međuvremenu izvinio.

- Naš igrač je izgubio razum, već smo uputili izvinjenje organizatoru turnira, a isto ćemo i sudiji koju pokušavamo da kontaktiramo - navode u tom klubu.

VIDEO - Vujadin Savić se ispred tima izvinio navijačima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vvv

    27. maj 2019 | 15:23

    Treba roditelji da tuku decu na vreme.. Bolje oni, nego da zbog ovakvog ponasanja i nevaspitanja, dobiju batine od nekog neutralnog ko nece imati razumevanja

  • Đorđe

    27. maj 2019 | 16:05

    Bas je slatka, ima lepa usta i oči...

  • Xxx

    27. maj 2019 | 18:18

    U pravu je mali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA