≫ 

Oženio se Mesut Ozil, uz turske običaje i neverovatan humani gest: Zurle, bubnjevi i baklje u špaliru pratile mladence u Istanbulu (VIDEO)

Skrasio se fudbaler Arsenala

  • 5

Mesut Ozil je potpisao novi ugovor, onaj bračni, čime je krunisao vezu sa dugogodišnjom izabranicom Amine Gulse. 

Svadbena svačnost je održana u Istabulu, uz striktno turske običaje, a mladence su na tepihu pratile zurle, bubnjevi, baklje...

Ipak, ova svadba se razlikuje od mnogih jer nosi humanitarni karakter zahvaljujući odluci mladenaca da sav novac koji dobiju doniraju za 1000 operacija dece kojima je ona hitno potrebna.

Šta reći, nego naklon do poda za Mesuta i njegovu suprugu! 

Njih dvoje su u danima pred venčanje odnarodovali svoj humanitarni plan, pozvali sve koji im dolaze da svojim doprinosom pomognu da se on i realizuje kako su planirali.

- Kao profesionalni fudbaler u privilegovanoj sam poziciji. Pozivam sve koji su voljni, da pomognu i podrže specijalan projekat koji je izuzetno važan i za suprugu i za mene. Amine i ja smo preuzeli na sebe 1000 operacija za decu kojima je ona najneophodnija. Biću srećan ako posle naše inicijative još operacija i pomoči deci budu organizovane - napisao je Ozil.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA