≫ 

Nedved na stubu srama: Smuvao 24 godine mlađu devojku, ostavio suprugu i dvoje dece zbog nje

Slavni Čeh uhvaćen u preljubi

  • 4

Češka fudbalska legenda Pavel Nedved (47) suočava se sa burom u privatnom životu posle saznanja čeških medija da je u vezi sa 24 godine mlađom devojkom!

Potpredsednik Juventusa je snimljen kako uživa u društvu svoje nove devojke Luci, a u isto vreme, kako prenose češki mediji, rešio je da ostavi suprugu Ivanu sa kojom ima dvoje dece - sina Pavela i ćerku Ivanu.

Ćerka mu je, inače, tek godinu dana mlađa od njegove nove devojke sa kojom je nedavno viđen na konjičkoj trci u Londonu.

- Njih dvoje su zajedno, Pavel je napustio svoju porodicu i otišao sa Luci - ispričao je za češki tabloid Blesk izvor blizak porodici.

 

Nedved i njegova supruga Ivana proslavili su prošle godine "srebrnu godišnjicu" braka, 25 godina zajedničkog života, ali sada se njihova veza raspada zbog njegovog neverstva.

Da je u pitanju kraj bračne idile svedoče i neki potezi njihove dece, koji su sa svojih društvenih mreža uklonili zajedničke fotografije sa roditeljima.

- Porodica mi je sve - rekao je pre nekoliko godina Nedved, ali očito je da sada tako ne razmišlja, pošto se okrenuo duplo mlađoj Luci, zbog čega se našao na stubu srama u svojoj zemlji.

Luci Anovčinova (23) je rodom iz regije Lusatije, studirala je Arhitekturu u Brnu, i bavi se jahanjem. Kao mala bila je vrlo talentovana za ples, ali se sa sedam godima zaljubila u konje i u potpunosti se posvetila novoj pasiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA