≫ 

Jokićev brat oženjen seksi Amerikankom: U Srbiji ne znaju za nju, a danas je imala jaku poruku!

Srednji brat Nikole Jokića Nemanja, oženjen je tamnoputom lepoticom iz SAD

  • 3
Šeron i Nemanja Jokić Foto: Privatna arhiva

Dok Denver i okolinu drma skandal sa hapšenjem Strahinje Jokića, najstarijeg brata NBA zvezde Nikole Jokića, zbog kućnog nasilja nad devojkom, malo ko u Srbiji zna da je srednji brat srpskog košarkaša Nemanja (34), oženjen Amerikankom.

U pitanju je tamnoputa lepotica Afro-amerikanka Šeron Jokić sa kojom je bio u vezi duži period (sudeći po fotografiji iz 2010. godine sa jedne žurke.), a na kraju su se venčali pre nekoliko godina.

Nemanja Nikola Jokić Nemanja Jokić (levo) i Strahinja Jokić ( skorz desno) na utakmici Denvera Printskrin: Youtube/Denver Nuggets

Inače, Nemanja Jokić je tri sezone ulazio sa klupe u koledž ekipi Detroit Mersi, potom su usledile selidbe na druge manje atraktivne košarkaške destinacije, gde baš i nije imao čime da se pohvali. Jednostavno, nije bio dovoljno "zagrejan" za košarku.

- Pravio sam greške. Kada sam bio mlad, košarka mi nije bila prioritet broj jedan. Izlasci, žurke, opijanje, devojke, to su mi bile glavne preokupacije. Sam sam donosio odluke tipa "neću ili hoću da treniram - ispričao je Nemanja jednom Amerikancima.

Šeron i Nemanja Jokić Zbog nje je živeo u Americi Nemanja i Šeron Jokić na utakmici Foto: Privatna arhiva

Šeron Jokić nije mnogo pominjana po medijima u Americi, jer je ne viđaju na utakmicama Denvera, a u Srbiji malo ko van Sombora zna za nju. Takođe, i sa Nikolom Jokićem ima tek nekoliko slika, ali nijednu sa Strahinjom Jokićem. Takođe, kad se gledaju fotografije braće sa utakmice Denvera, Šeron uopšte nema, ali je često na slikama devojka Nikole Jokića, Natalija Maćešić.

Pretpostavlja se da Nemanja poznaje Šeron sa koledža ili iz tog perioda kada je tamo igrao u Detroitu. On se 2013. vratio u Srbiju, ali se prema nekim infomacijama, ubrzo se vratio ponovo da živi u Americi sa devojkom, a kasnije budućom ženom Šeron.

Šeron i Nemanja Jokić Nemanja i Šeron Jokić Foto: Privatna arhiva

Od kada je Nikola u NBA, braća su se preselila u Denver, a i Šeron sa njima, a danas je baš ostavila jaku poruku na društvenim mrežama

- Želim vam blagosloven dan svima. Danas stavite osmeh na nečije lice. Besplatno je. - napisala je Šeron Jokić.

Ne znamo da li je ovom porukom htela da poruči nešto vezano za skandal oko brata svog muža Strahinje Jokića koji je uhapšen, jer je davio devojku u stanu, nekoliko sati ranije.

Šeron i Nemanja Jokić Dugogodišnja ljubav krunisana brakom: Šeron i Nemanja Jokić Foto: Privatna arhiva

Video: Jokićev brat poludeo zbog isključenja Nikole, hteo da uleti u teren

Šeron i Nemanja Jokić Šeron i Nikola Jokić na žurci, fotografija iz 2010. godine Foto: Privatna arhiva
Šeron i Nemanja Jokić Zajedno na hokejaškoj utakmici Nikola Jokić, Natalija Maćešić, Šeron i Nemanja JokićFoto: Privatna arhiva

Video: Jesu li Jokića ikada zvali Zvezda i Partizan i kako ga je Miško doveo u Megu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA