≫ 

Lik koji je zbog Novaka došao da živi u Srbiju, "odlepio" na pesmu Milice Todorović!

Pevačica mu oduševljeno poručila: To care

  • 3

Jori Jošida, jedan od najvećih fanova Novaka Đokovića uživa u ćevapima, a sudeći po snimku koji je objavila srpska pevačica Milica Todoorvić, uživa i u njenoj muzici.

Ovaj zanimljivi Japanac je srpskog tenisera upoznao tokom turnira u Tokiju, koji je Đoković osvojio, a svojevremeno je došao u Srbiju i živeo ovde četiri godine iz divljenja prema Novaku.

- Kad sam bio u Pančevo, ja jedem ćevapi, svaki dan, sto komada... Ja volim Đoković, ja hoću da budem bre kao Đoković - pričao je Jošida početkom oktobra, a sada je promenio pesmu.

- A meni se pije samo limunada, jede čokolada - pevao je Jori, koji je delimično tokom života u Srbiji naučio i srpski jezik. Milica mu je na to odogovrila: To care!

Srbija ima samo teoretske šanse da se kroz kvalifikacije nađe na EURO 2020, ali su Orlovi najavili da će ići na sve pobede do kraja i nadati se čudu. Večeras (20.45) gostuju Litvaniji koju su tri puta savladali od prošlog leta. Kvota na dvojku je 1,20, a na pobedu uz bar dva gola razlike (Hendikep pobeda) 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Litvanija - Srbija.

Ukrajina i Portugal su gotovo sigurni učesnici Evropskog prvenstva, a večeras (20.45) igraju praktično za prvo mesto u grupi (koje ne znači mnogo). Kvota na keca je 3,50, na iks 3,10, a na dvojku 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ukrajina - Portugal.

Video: Nole plakao od smeha pored brata Japanca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA