≫ 

Flavio Brijatore ima novu devojku, mlađa je od njega 49 godina!

Italijanski biznismen pronašao novu ljubav

  • 20
Flavio Brijatore Foto: Guliver/Pietro D'Aprano/Getty Images, Twitter.com/@Affaritaliani

Italijanski biznismen i nekadašnji prvi čovek tima Renoa u Formuli 1, Flavio Brijatore (69), ima novu devojku, koja je 49 godina mlađa od njega! U pitanju je studentkinja prava, Benedeta Bosi, koja ima 20 godina!

Mediji pišu da je njegovo srce osvojila 49 godina mlađa devojka, sa kojojm je proveo romantičan vikend u Keniji u njegovom Malindi resortu.

Paparaci su zabeležili milionera u društvu mlade studentkinje, koja je imala provokativni bikini i tange, dok je Brijatore bio u plavom šortsku, sa običnom majicom u kojoj se nazirao poveći stomak.

Benedeta Bosi, nova devojka Briatorea, rođena je u Masi, ali se preselila u Milano, gde studira prava. Bavi se i manekenstvom, pa je bila i Mis karnevala u provinciji Luka.

Benedeta Bosi Benedeta Bosi; Foto: Twitter.com/@Affaritaliani

Ona se Brijatoreu svidela na prvi pogled. Odmah nakon što ju je upoznao, pozvao ju je na večeru u Monte Karlu.

Posle toga su otišli na novu večeru, ovoga puta sa nekoliko prijatelja, da bi sada završili u najluksuznijem hotelu zajedno.

Treba naglasiti i da je Brijatore po Benedetu slao i privatni avion i pružio joj sav mogući komfor.

Brijatore se razveo od svoje žene, nekadašnjeg modela Elizabete Gregorači, od koje je 30 godina mlađi, sa kojom ima sina.

Flavio Briatore, Elizabeta Gregorači Flavio Briatore sa svojom bivšom suprugom Elizabetom; Foto: Guliver/ Jean Gallup/Getty Images for de Grisogono

Video: Kejtlin Džener ima devojku i ona je 47 godina mlađa od nje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA