Ana Ivanović iskreno o opijanjima, žurkama, udvaranjima žena, muškarcima...

Bivša srpska teniserka otkrila da ne bi prodala dušu za osvajanje Vimbldona

  • 5

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović juče je proslavila 32. rođendan, a njen suprug fubaler Bastijan Švajnštajger čestitao joj je isti putem društvenih mreža.

Ana je na dan svog rođendan dala veliki intervju za britanski Observer gde je pričala o raznim privatnih starima iz svog života koje je malo ko znao.

Ana je počela priču kako nikada nije volela žurke.

- Nikada nisam bila tip osobe koja ide na žurke. Takve vrste opijanja nisu za mene. Žene su mi se udvarale, ali priznajem da sam poprilično alergična na lezbejke, jer volim samo muškarce. Za pobedu na Vimbdonu ne bih dala dušu, jer... duša mi je vrlo potrebna.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger venčanje 2016.

Foto: Tanjug/AP

- Ni baku i dedu ne dam za Vimbldon jer ih puno volim, a ne bih ni pojela psa ili gola skočila u Temzu ili nešto slično - rekla je kroz osmeh Ana Ivanović.

Nakon godina putovanja i seljenja s kontinenta na kontinent (njen suprug Bastijan Švajnštajger je poslednje dve godine karijere igrao u Čikagu) sada su se skrasili u svom luksuznom domu u podnožju austrijskih Alpa, u Kicbilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA