Tegovi pali na penis šampiona: Nekada najjači čovek sveta umalo iskrvario do smrti

Bilo je loše, najgore ikada - rekao je Edi Hol

  • 4
Edi Hol Printscreen: Youtube/eddiehallwsm

Najjači čovek sveta iz 2017. godine i šestrostruki osvajač titule u Britaniji Edi Hol se tokom karijere sreo sa neobičnom povredom, kada su ga tegovi dobro povredili. 

On je britanskim medijima ispričao za nezgodu koju je imao kada su mu tegovi ispali iz ruku, povredili ga, i kada je umalo, kako kaže  "iskrvario do smrti".

- Ispustio sam tegove na "leg-pres" mašini. Počeli su da padaju po meni, a jedan dobar deo završio je na mom "penisu". Umalo nisam iskrvario do smrti. Bilo je loše. Najgore ikada. Nisam plakao za pomoć, samo sam ih sklonio i odvezao se do bolnice gde su mi ukazali pomoć. Brzo sam se vratio treninzima - istakao je on.

Popularna Zver, otkrila je šta sve jede tokom dana.

- Kompletan "engleski doručak" od četiri parčeta slanine, 4 kobasice, "crni puding", jaja, prženice, pasulj, to me radi. Onda, drugi doručak, kaša i 5 porcija voća. Celog dana grickam orahe, a za ručak jedem odrezak il piletinu sa pirinčem, pastom, povrćem i polovinu torte.  Kada jedem meso sa pirinčem, za večeru jedem pola od toga, uz špagete ili kari, i onda drugu polovinu torte, za kraj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA