≫ 

Prerušen u Sneška, fudbaler slupao Lamburdžini od 250.000 evra: Kante i đubre letelo na sve strane

Kostim i nepažnja skupo su koštali sportistu

  • 0
Majkl Antonio Printscreen: Twitter/@TrashSeven1

Napadač Vest Hema Mihail Antonio postao je pravi hit na društvenim mrežama kada je tokom Božića snimljen kako iz Lamburdžinija koji je slupao izlazi odeven kao Sneško Belić. 

Naime, fudbaler je krenuo u klupski hotel uoču utakmice koja protiv Kristal Palasa, koja se igrala na Boksing dej. međutim, izgubio je kontrolu nad svojim vozilom vrednim 250.000 evra i udario u saobraćajni znak, a onda i sleteo sa puta u dvorište.

Liverpul na polovini sezone u Premijer ligi ima 14 bodova više od Mančester Sitija, i verovatno ni Građani ne misle da je realno da se uključe u borbu za titulu. Ali će se boriti s Lesterom za drugo mesto, a večeras (20.45) imaju težak posao na gostovanju Vulverhemptonu. Dvojka je 1,45, a dupla šansa 1X 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Mančester Siti.

Takom nezgode, on je "sakupio" i nekoliko okolnih kanti da bi se na kraju zakucao u zid. Naravno, prolaznici su snimili uništeni automobil, a onda i muškarca prerušenog u Sneška.

- Vikao je na nekoga preko mobilnog telefona. Ljutio se što mu ta druga osoba govori da je glup jer je tvrdio da nije glup. Nije dobro izgledalo. Bojala sam se da je možda teže stradao, ali ipak je sve u redu - rekla je vlasnica kuće.

Antonio je ubrzo otišao, a Dejli Mejl je saznao da je obećao da će platiti svu štetu koju je napravio na kući iako se vlasnicima još nije izvinio.

Video: Graniče se sa ludilom, Indijci slupali auto pa pozirali pored olupine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA