Evo ko je šmeker koji je smuvao Jovićevu bivšu: Anđelino srce osvojio još jedan srpski fudbaler!

I navijačima Real Madrida nije promakao novi dečko Anđele Manitašević

  • 10
Anđela Manitašević Foto: instragram.com

Bivša devojka Luke Jovića, Anđela Manitašević, sa kojom fudbaler Reala ima sina, ponovo je zaljubljena! Ona je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju sa svojim novim dečkom koga sočno ljubi.

Kako saznajemo, momak koji je osvojio srce Jovićeve bivše je takođe fudbaler. U pitanju je Nemanja Branković, nekadašnji igrač OFK Beograda, koji trenutno nastupa za Sinđelić i igra na poziciji štopera.

Nemanja potiče iz sportske porodice, pošto mu je otac legenda srpske atletike i sadašnji direktor Atletskog saveza Srbije, Slobodan Branković.

U komentarima na profilu Anđele Manitašević javili su se mnogi, koji su poželeli zaljubljenom paru mnogo sreće i ljubavi. Takođe, među njima su i pojedini navijači Real Madrida, koji su zadirkivali Luku Jovića, tako što su ga tagovali u komentarima i ilustrovali njegovo raspoloženje povodom fotografije smajlijima koji plaču.

 
 
 
View this post on Instagram
❤️🔐A post shared by Andjela (@andjela__manitasevic) on

Podsetimo, Luka Jović i Anđela Manitašević su imali dugogodišnju vezu, koja je datirala još od perioda kada je igrao za Zvezdu. Sada je Luka u vezi sa srpskom manekenkom Sofijom Milošević, od koje se ovih dana ne odvaja, a koja očigledno veći deo vremena sada provodi s njim u Madridu.

Video: Marko Grujić: Nerviram se kad Zidan ne daje šansu Luki Joviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA