Smolov batalio seks-bombu i prelepu atletičarku: Sada ženi maloletnu unuku Borisa Jeljcina

Živopisan je ljubavni život igrača Lokomotive

  • 2
Fjodor Smolov Foto: Instagram/Fedor Smolov

Ruski fudbaler Fjodor Smolov navodno je zaprosio Mariju Jumaševu, maloletnu unuku bivšeg ruskog predsednika Borisa Jeljcina.

Dvadeset devetogodišnji špic Lokomotive iz Moskve, koga zvezdaši pamte iz dvomeča sa Krasnodarom, je u vezi sa sedamnaestogodišnjakinjom već neko vreme.

View this post on Instagram

Gang gang #ooooweeee

A post shared by Fedor Smolov (@smolovfedor_10) on

Plan je da se venčaju kada Marija napuni 18 godina na ostrvu Sant Bart na Karibima. Oni su zajedno uprkos razlici u godinama i Jumaševa objavljuje zajedničke fotografije sa fudbalerom.

Porodicama po svemu sudeći to ne smeta, mada je Smolov poznat u Rusiji kao neko ko uglavnom "ne beži" od manekenki i voditeljki.

Viktorija Lopireva, Fjodor Smolov Smolov sa Lopirevom, Foto: Profimedia/Look Press Agency

Tako je prethodnih godina bio u vezi sa Viktorijom Lopirevom, seks-bombom iz 36-godišnjom voditeljkom, glumicom i modelom.

Par se rastao još 2015, a Smolov je u međuvremenu bio sa Mirandom Šelijom, atletičarkom Julijom Levčenko, i Sofijom Nikitčuk između ostalih.

Da podsetimo, Smolov je trenutno igrač Lokomotive iz Moskve, gde je otišao iz Krasnodara leta 2018. godine za devet miliona evra.

Video: Za Degeneka luksuzni zatvor: U Arabiji živiš iza zida i čuva te američka vojska

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA