≫ 

Prelepa ljubavna priča heroja Superboula: Ona je 8 godina najverniji navijač Patrika Mahomsa

Njih dvoje su zajedno skoro osam godina, prošle godine su kupili kuću u kojoj žive sa svojim psima, ali o braku ne razmišljaju

  • 3
Patrik Mahoms, Britani Metjuz Patrik Mahoms sa svojom devojkom Britani Metjuz posle osvajanja Superboula; Foto: Guliver/Andy Lyons/Getty Images

Kvoterbek Kanzas Siti Čifsa Patrik Mahoms proglašen je najkorisnijim igračem Superboula, posle pobede njegovog tima nad San Franciskom. Ovo mu je već drugo MVP priznanje, pošto je prošle godine bio najbolji igrač sezone. On je na scenu Nacionalne fudbalske lige stupio 2017, da bi već 2018. dogurao do pozicije startnog kvoterbeka, a sada je, sa 24 godine, najmlađi igrač sa objedinjenim titulama.

Osim njegovih sportskih uspeha, pažnju javnosti privlači i njegova ljubavna priča. Naime, on je skoro osam godina, od srednje škole, u vezi sa Britani Metjuz, koja redovno navija iz publike dok on igra, piše Goodhousekeeping, a evo šta znamo o njihovoj ljubavnoj priči.

Upoznali su se u srednjoj školi

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Brittany Matthews (@brittanylynne) on

Patrik i Britani su iz Vajthausa u Teksasu, gde su završili srednju školu. Počeli su da se zabavljaju kada je on bio druga godina, a ona prva i od tada su u skladnoj vezi.

I Britani se bavi sportom

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Brittany Matthews (@brittanylynne) on

Kada je završila srednju školu u Vajthausu, Britani je počela da igra fudbal na Univerzitetu u Teksasu. Dobivši diplomu iz kineziologije, počela je profesionalno da igra fudbal za islandski sportski klub UMFA, sa kojim je osvojila šampionat pre nego što se krajem 2017. vratila u Kanzas Siti, gde je Patrik živeo.

Ona se više ne bavi profesionalno fudbalom, ali svoje znanje koristi na drugi način. Britani je takođe certifikovani lični trener i prodaje programe za vežbanje na svom sajtu.

Nedavno su kupili kuću u Kanzas Sitiju

Patrik i Britani su 2019. kupili kuću u Kanzas Sitiju za 1.925.ooo dolara. Renovirali su je uz pomoć dizajnera enterijera, koji je napravio i poseban ormar za Patrikovu kolekciju patika. Sada žive u njoj sa svoja dva pitbula, Stilom i Silverom.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Brittany Matthews (@brittanylynne) on

- To što smo odlučili da živimo u Kanzas Sitiju bio je veliki korak za nas. Najviše volimo ljude koji žive tamo. Već dugo pokušavamo da se ustalimo u njemu – rekao je Patrik jednom prilikom.

Britani je najveći Patrikov navijač

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Brittany Matthews (@brittanylynne) on

Nije tajna da Britani skoro redovno navija iz publike za tim svog dečka. Ona je poznata po tvitovima koje objavljuje svaki put kad Čifsi igraju i po tematskim auftitima koji imaju motive tima.

Ne žure da se venčaju

Britani i Patrik su zajedno skoro osam godina, ali prema njenoj objavi na Instagramu, koja je osvanula na njihovu sedmu godišnjicu, neće se venčati uskoro.

- Za sve one koji se pitaju kada ćemo se venčati, odgovor je „kad god želimo“ – napisala je ona u okviru pomenute objave.

Video: Da se zavrti u glavi! Šakira i Džej Lo guzama začinile seksi Superboul

(V. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    3. februar 2020 | 13:46

    Cenim da za ovaj sport u nasim medijima u poslednje vreme neko "otud" lobira u Srbiji,jer opste je poznato da smo nacija sa velikim uspesima u ekipnim sportovima pa bi to bila izuzetna sansa da ga promovisemo prvi u Evropi.

  • Ja

    3. februar 2020 | 18:38

    Sam za kriket ali još mi nisu poznata pravila??!!🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA