≫ 

Hurricane ima poruku za fudbalere Zvezde i Partizana: Ovo su njihove pesme za aktere večitog derbija

Sanja, Ivana i Ksenija su odabrale po jednu numeru koju bi otpevale učesnicima derbija

  • 5

Nedelju u Srbiji obeležila su dva bitna događaja, jedan sportski i jedan muzički - večiti derbi i Beovizija. Na Beoviziji je slavio trio "Hurricane", koji predstavljaju Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević i one će biti predstavnice Srbije na Evroviziji koja se održava u Roterdamu od 12. do 16. maja.

Pokušali smo pred njihov nastup na Beoviziji da saznamo za koga navijaju, ali one nisu želele da upadnu u "zamku", jer znaju koliko je navijački obojena Srbija i da deklarisanje može doneti manjak simpatija kod suprotne navijačke grupe.

Ipak, Sanja, Ivana i Ksenija su prihvatile da za Telegraf kažu koju bi pesmu otpevale učesnicima derbija.

Sanja je odabrala "A sad adio", Ivanin favorit je "Favorito", a Ksenija se opredelila za numeru "Hasta la vista".

Pogledajte i ko su i kako su nekada izgledale članice grupe Hurricane, koje su trenutno jedan od najpopularnijih sastava u Srbiji.

Hurricane, Finale Beovizije Foto: Nikola Tomić
Beovizija finale Foto: Nikola Tomić
Grupa Hurricane Foto: Marko Jovanović
Grupa Hurricane Foto: Marko Jovanović

(M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zak

    2. mart 2020 | 16:06

    Te devojke jeste da izgledaju sekksi i privlacno ali njihova konpozicija je nula nemaju nikakve sanse da udju u finaale pozdrav!

  • FANTOM

    2. mart 2020 | 17:50

    Ima da poderu potpetice i gaćice da se srozaju na nastupu a Marija ima da im zavidi jer ovo je vrh na muzičkoj sceni. Dali to sanjam ili noća mora i dalje traje. Uštinite me, uštinite me ako boga znate , hoću da mi izbrišete ovaj san jer java šta to beše?

  • 😓

    2. mart 2020 | 20:55

    Како је то данас лако, све што је потребно је да имаш новац и да си женско. Убациш силиконе, изнациш си*се, нашминкаш се тако да не личиш ни на шта, да те ни рођена мати не би препознала и добијеш оно што желиш. Чега се паметан стиди...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA