≫ 

Jokićev saigrač u centru skandala: Snimio kako ga devojka oralno zadovoljava, pa optužio "hakere"

Džamal Marej se malo zaneo tokom odmora od NBA

  • 0
džamal marej Foto: Tanjug/Ap

Košarkaš Denver Nagetsa Džamal Marej našao se u vrlo neprijatnoj situaciji pošto je na instagramu objavio jedan svoj kućni video eksplicitnog sadržaja. Mnogi njegovi pratioci bili su najblaže rečeno iznenađeni kada su ugledali "story" sa snimkom na kojem zvezdu Nagetsa oralno zadovoljava njegova devojka.

Marej je brzo reagovao, obrisao je spornu objavu, potom i deaktivirao profil na Instagramu, a kasnije se pokušao opravdati time da mu je profil hakovan.

- Prvo i najvažnije, želim se izviniti svim mojim pratiocima. Moj profil je hakovan, trenutno radim na rešavanju problema. Hvala - napisao je Marej na društvenoj mreži tviter, a status odmah blokirao od komenatara pošto njegovo objašnjenje sigurno nije bilo

Ostaje pitanje da li se Marej previše zaneo pa dozvolio sebi takav propust da "kači" eksplicitan sadržaj ili je zaista reč o hakerskom napadu na njegov instagram profil, ostaje da se nagađa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA