≫ 

Ova navijačica se proslavila na SP u Rusiji, sada traži partnera za seks na 3 meseca tokom karantina

Sećate li se Marije Liman, ruskog Plejboj modela, koja je pravila šou na tribinama?

  • 5
Marija Liman Printskrin: Instagram/limanmaria

Atraktivna ruska manekenka i top model Marija Liman, koja se proslavila pojavom na Svetskom prvenstvu 2018. godine, očigledno teško preživljava situaciju oko korona virusa.

Marija je, pored toga što je "izrasla" u jednu od poznatijih navijačica nacionalnog tima Rusije, i vatreni fan Česlija. Tokom

Verovatno zato što se posle Mundijala preselila u London, odakle je poslala zanimljiv "vapaj" svim muškarcima putem Instagrama. A podsetimo da je tokom SP radila i kao voditeljka.

- Tražim simpatičnog seksualnog partnera koji nije zaražen korona virusom i koji će sledeća tri meseca provesti sa mnom u karantinu i zabaviti se - napisala je uz atraktivnu fotografiju.

Sledeća objava takođe je bila vezana "traženje zgodnog muškarca."

- Spavajuća lepotica čeka svog princva u karantinu. Gde je hrabri i zgodni muškarac koji će pobediti virus i spasiti me?

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Мария Лиман (@liman_maria) on

Sudeći po fotografijama koje kači na društvenim mrežama, nema sumnje da će se pojaviti veliki broj "prinčeva" da spase ovu rusku navijačicu.

Uostalom, uverite se i sami:

Video: Ovakva guza u karantinu: Ruska plivačica u bikiniju održava formu tokom izolacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buljko

    27. mart 2020 | 12:55

    Oću eve me sve trčim pa se sapinjem,imam 100 kg brašna,30 rolni toalet papira,preko 80 konzervi....Ne trebaš mi ni pod razno,sad bi sve htele u karantin kada je prpa,nestalo hrane pa dodjite po trojica....što nije mislila na vreme šta će biti da se obezbedi sa osnovnim namirnicama...i u selu mi se pročulo da imam zalihe pa me sada vidim merkaju komšinke koje me nikada nisu primećivale...ali ja veran svojoj Radojci,ona bila sa mnom i kada ništa imao nisam

  • DARKO 100%

    27. mart 2020 | 10:09

    Jesi dobra svaka cast ,lepa zgodna,seksipilna,a ko ce biti srecnik ili posle karantina mozda nesrecnik to ce pokazati doktorski nalaz

  • Aaaasss

    27. mart 2020 | 10:08

    Ako cita telegraf komentare nek se javi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA