≫ 

Kako je Ronaldo pokupio tri prostitutke i odveo u hotel, onda im dao po 600 dolara da odmah odu!

Brazilski fudbaler imao je i mračne epizode u svojoj karijeri

  • 6
Luis Nazario de lima Ronaldo Printskrin: Youtube/FC Barcelona

Kao što smo vam najavili, u vreme kada nema sporta, možda je i najbolje da se prisetimo nekih sportskih anegdota. To je najbolje za ovo vreme izolacije i karantina.

Jedna takva stiže nam iz Brazila, zemlje iz koje dolazi jedan od boljih fudbalera prošlog veka Ronaldo nazario de Lima. Upravo je on glavni akter ove anegdote, ili možda i urbane legende koja se širi sportskim svetom.

Naime, Ronaldo se jednom prilikom ludo zabavljao u domovini, pa je posle provoda u klubu odlučio da „pokupi“ tri prostitutke i pođe sa njima u hotel.

Tek kada su stigli u hotel Ronaldo je shvatio da su u pitanju transeksualne prostitutke, pa kada je ukapirao da je pogrešio u izboru, ponudio je svakoj od njih po 600 dolara da odmah napuste hotel i da ne pričaju nikome šta se desilo.

Dve su pristale, ali je jedna umesto 600, tražila 30.000 dolara za ćutanje. Ronaldo je odbio da joj da toliki novac, pa je vrlo brzo „oštećena“ prostitutka odlučila da o celokupnom događaju obavesti brazilske medije, što je Ronalda na kraju koštalo raskidom veridbe sa njegovom tadašnjom izabranicom Marijom Beatris Entoni.

Luis Nazario de Lima Ronaldo, Inter Foto: Guliver/Getty Images/Claudio Villa/ Grazia Neri

- Uradio sam nešto poprilično glupo i obrukao se - rekao je Ronaldo svojevremeno u intervjuu za brazislku tv stanicu Globo

Ipak, pokušao je da se "izvuče" tvrdnjom kako nije znao da se radi o transvestitima.

- Nisam znao da se radi o transvestitima - tvrdi legendarni Brazilac, ostavljajući javnost bez odgovora u čemu bi bila razlika da je npr. "pokupio" tri žene - prostitutke.

Video: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA