≫ 

Najseksi teniserka sveta našla dečka preko interneta: Pristala je za lepu sumu i na "seksi fetiš"!

Komičar Bob Meneri je oduševljen Bušarovom

  • 5
Eženi Bušar Foto: Instagram.com/geniebouchard

Kanadska teniserka Eženi Bušar dogovorila je sastanak sa komičarem Bobom Menerijem koji je, žargonski rečeno, krenuo da joj "spamuje" intervju na Instagramu.

Bušar se nedavno požalila kako bi joj karantin u društvu momka bio daleko prihvatljivija opcija, te da je trenutno sama.

Nije dugo prošlo, desio se razgovor uživo sa Ali Lafors, novinarkom US Sportsa u koji je porukama pokušavao da se uključi i Meneri.

- Potpuno sam sama. Stvarno usaljena, bukvalno. Ako ste još uvek u fazi medenog meseca veze, mislim da je karantin za tako nešto najbolja stvar - rekla je Bušar između ostalog.

Lafors je posle nekog vremena i više poruka povezala Menerija i uključila ga u razgovor, a on je nastavio da hvali teniserku i nazvao je bombom.

- Moraćemo da idemo korak po korak, Eženi. Ne znamo se još uvek, ali ćemo ići polako - odgovorio je komičar na pitanje kako bi postupio.

On je ponudio 500 dolara za ovaj sastanak, a Lafors mu je rekla da treba najmanje za tri hiljade da se "ispruži".

Meneri je pristao i dodao da će platiti još hiljadu dolara ako Bušarova britanskim akcentom naruči hranu u restoranu, zbog čega je dobio pitanje da li mu je to poseban "seksi fetiš".

- Pomažeš i meni time što mi provodadžišeš, pošto mi je očito bilo potrebno tako nešto. Pristajem naravno da budem deo ovakvog sastanka - rekla je Bušar.

Ona je inače pristala i na ovaj Menerijev "fetiš", mada je dodala da ne ume da imitira akcente.

Da podsetimo, ona se već jednom sastala sa svojim fanom, pre tri godine kada je sastanak organizovala preko Tvitera zbog izgubljene opklade u vezi sa Superboulom.

Video: Onaj je ultra seksi sestra poznate teniserke i slavi rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA