≫ 

Detalji o 30 godina mlađem dečku Nejmarove majke: Sanjao da bude fudbalerov brat, a sad mu je "očuh"

Ko je Tijago Ramos koji je četiri godine mlađi od najboljeg brazilskog fudbalera, sa čijom majkom je započeo vezu

  • 8
Tijago Ramos, dečko Nejmarove majke Foto: Instagram.com/tiagoramoss

Ovih dana je u medijima širom sveta odjeknula poput bombe vest da je Nejmarova majka Nadin Gonsalveš (52) u vezi sa trideset godina mlađim Tijagom Ramosom.

Neobična veza zbog ogromne razlike u godinama postala je predmet istraživanja u medijima, koji su došli do interesantnih detalja vezanih za 22-godišnjeg Ramosa.

Naime, on je četiri godine mlađi od samog Nejmara, čiji je veliki fan. Novinari su uspeli da saznaju da je on svojevremeno Brazilcu poslao poruku u kojoj je iskazao divljenje prema njemu i svojevremeno je sanjao da bude njegov brat i da igra s njim.

- Nejmar, fantastičan si, ne znam kako da objasnim emocije koje osećam, ja sam tvoj obožavalac. Kada vidim kako igraš i ja sam motivisan, nadam se da ću jednog dana imati priliku da ovu poruku pročitam sa tobom, da budem tvoj brat i igram sa tobom. Znam da ćemo se jednog dana upoznati jer sam ja sanjar, ali nikada neću odustati od cilja. Ostani uz Boga, mnogo uspeha i radosti ti želim - glasila je Tijagova poruka, koju je nedavno objavio uz fotografiju sa Nejmarom, nakon što je dobio priliku da ga upozna.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
A legenda está ao lado 😭😭❤️ Sonhar, nunca desistir !!! Te amo cara, você é fantástico @neymarjrОбјава коју дели Tiago Ramos 🇧🇷🇪🇸🇺🇸🇵🇹🇫🇷🇲🇦 (@tiagoramoss) дана

Ovaj san mu se samo delimično ostvario. Dobio je priliku da Nejmaru sve to kaže u oči, čak i da bude deo njegove porodice, ali ne kao brat, već kao "očuh".

I sam Tijago se nekada bavio fudbalom. Igrao je za Feroviario iz Fortaleze, jedan od najjačih timova države Seara u severozapadnom Brazilu, koji je aktivan u C diviziji.

Veliki je navijač Real Madrida, pa je pitanje koliko će se on i pastorak slagati po tom pitanju, jer je Nejmar bivši igrač Barse u koju je silno želeo da se vrati.

Međutim, kada je Tijagu karijera fudbalera propala, okrenuo se modernim profesijama i sada je gejmer i igra za jedan od najjačih e-sports timova u Brazilu.

Aktivan je na društvenim mrežama i često objavljuje fotografije svog obnaženog tela koje je u mišićima, pa ne iznenađuje što je veliki fan treniranja i teretane, a takođe je i veliki vernik, što je slučaj sa mnogim Brazilcima.

Pogledajte neke od njegovih fotografija:

Pogledajte i neke od fotografija Nejmarove majke:

Video: Prvo mlađi 18 godina, a onda stariji 22 godine: Buran ljubavni život Pamele Anderson

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA