≫ 

Širila je noge tokom programa uživo, sada je ova novinarka raspametila muškarce seksi fotkama

Italija definitivno može da se pohvali da ima najseksi fudbalske novinarke

  • 4
Barbara Frančeska Ovieni Printskrin: Instagram/barbarafrancescaovieni

Jedna od onih koja jedva čeka da se fudbalska sezona u Italiji nastavi jeste i atraktivna novinarka Barbara Frančeska Ovieni!

Devojka koja je pre tri godine postala popularna, nakon što je raširila noge i pokazala gaćice tokom programa uživo, takođe se nalazi u karantinu izazvanom pandemijom virusa korona.

A nedavno je iz izolacije poručila:

- Nije teško ostati kod kuće. Kuvamo, treniramo, gledamo TV, odmaramo... I ja bih volela da izađem na večeru sa prijateljima, zagrlim ih, odem u teretanu, i jako me nervira što se ljudi stalno žale. Treba imati malo strpljenja - napisala je Barbara na Instagramu.

Ona se krajem 2017. godine i javno nudila tadašnjem igraču Milana Andre Silvi, dok je prethodno otkrila zašto je pokazala međunožje.

- Video je stariji. Bilo je leto i klima nije radila. Možete li da zamislite koliko sam se znojila među nogama. Znate kako je to kada nosite haljinu ili kratku suknju. Vidim da je sada postalo zanimljivo, ali neću više to raditi - priznala je.

U nastavku pogledajte i galeriju i uverite se zašto je smatraju za jednu od najseksi voditeljki:

Video: Glumica objavila seksi snimak, za 24 sata pogledan 29.600.000 puta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA